Elena Udrea despre partraj şi implicarea lui Cocoş în Dosarul Microsoft

Elena Udrea despre partraj şi implicarea lui Cocoş în Dosarul Microsoft

Elena Udrea despre partraj şi implicarea lui Cocoş în Dosarul Microsoft

by October 17, 2014 0 comments

Elena Udrea a comentat, într-un interviu pentru hotnews.ro, implicarea fostului său soţ, Dorin Cocoş, în Dosarul Microsoft, declarând că, indiferent de numele cui este vehiculat, justiţia trebuie să meargă până la capăt.

In general nu aveam discutii despre afacerile sotului meu. Eu m-am dedicat aproape in totalitate politicii, poate si acesta a fost unul dintre motivele pentru care ne-am despartit. Despre aceasta situatie pomenita de martori nu am avut cunostinta”, a spus Elena Udrea.

Întrebată despre cele 9 milioane de euro pe care le-ar fi încasat Dorin Cocoş , dacă a simtit in bugetul familiei o astfel de intrare uriasa, Udrea a răspuns că nu crede că “a existat aceasta situatie”: “Dar chiar daca ar fi fost altfel tot ce tine de afacerile sotului meu e un lucru care niciodata nu m-a interesat. Sa-mi fac timp sa ma gandesc la problemele cu care eu ma luptam era mai important decat orice altceva. Nu am avut timp sa vorbesc despre lucruri de familie, dansul, Dorin Cocos era om de afaceri si inainte sa ma cunoasca, e si acum”.

Udrea s-a declarat de acord cu ideea confiscării extinse a averii, dar a arătat că nu este cazul dacă Dorin Cocoş ar fi condamnat.

In principiu eu sunt de acord cu confiscarea extinsa. Aici nu e cazul pentru ca bunurile dobandite la partaj erau dobandite inainte de casatorie sau in 2005 – 2006. Toate bunurile care mi-au ramas la partaj sunt fie dinainte casatoriei, fie din maxim 2007″, a spus Udrea.

Udrea a vorbit şi despre relaţia cu Dinu Pescariu sau Nicolae Dumitru: “Il cunosc pe Dinu Pescariu de foarte mult timp, asa cum cunosc pe foarte multi dintre mari sportivi, fie mari… Se poate intampla ca oameni pe care ii cunosti sa aiba probleme cu legea. (…) Il cunosc pe dl Nicolae Dumitru dar cel mai bine il cunosc cei care locuiesc in cartier, dl Ponta”.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.