Reacţia lui Victor Ponta după ce şi-a dat V. Hrebenciuc demisia din Parlament

Reacţia lui Victor Ponta după ce şi-a dat V. Hrebenciuc demisia din Parlament

Reacţia lui Victor Ponta după ce şi-a dat V. Hrebenciuc demisia din Parlament

by October 21, 2014 0 comments

Decizia lui Viorel Hrebenciuc de a demisiona din Parlament îi aparţine acestuia şi scoate justiţia din campania electorală, susține liderul PSD Victor Ponta, potrivit b1.ro.


„Este decizia domniei sale şi este o decizie prin care scoate justiţia din campania electorală, aşa cum era folosită începând de ieri”, a spus Ponta, precizând că nu a discutat cu Hrebenciuc în prealabil.

Întrebat dacă se aşteaptă la un astfel de gest de onoare şi din partea lui Dan Şova, premierul a reiterat spusele de luni: „Să vrei să fii preşedinte al unui partid nu e ceva ilegal. Nu înţeleg de ce trebuie să arestăm pe cineva că vrea să aibă o funcţie. Şi eu am vrut să fiu preşedinte al PSD şi nu m-a arestat nimeni în 2010, din fericire. Deci, arestăm oamenii care vor să fie preşedinţi de partid? Cred că ne întoarcem în vremea lui Ceauşescu sau a lui Stalin şi nu vreau acest lucru”, a spus Ponta.

Întrebat cu cine a negociat el pentru a ajunge preşedintele PSD, Ponta a răspuns: “Cu toată lumea”.

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, pentru care DNA a cerut încuviințarea arestării preventive în două dosare, a demisionat marți din Parlament. Potrivit DNA, Hrebenciuc ar fi aflat informaţii din interiorul DNA cu ajutorul fostului şef al Serviciului Protecţie şi Pază Dumitru Iliescu, acesta cerând şi obţinând de la un angajat al Direcţiei informaţii despre interceptarea deputatului. În acelaşi dosar, Dan Şova este urmărit penal pentru trafic de influenţă.
Citeşte mai departe pe b1.ro
Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.