Scandalul ofiţerilor acoperiţi ia amploare. Macovei şi Iohannis acuzaţi că ar fi spioni

Scandalul ofiţerilor acoperiţi ia amploare. Macovei şi Iohannis acuzaţi că ar fi spioni

Scandalul ofiţerilor acoperiţi ia amploare. Macovei şi Iohannis acuzaţi că ar fi spioni

by October 20, 2014 0 comments

Potrivit RomâniaTV.net, scandalul agenţilor acoperiţi ia amploare. Candidatul la preşedinţie Gheorghe Funar depune o nouă sesizare la CCR în care îi acuză şi pe Klaus Iohannis şi pe Monica Macovei că ar fi spioni. Sesizarea vine după ce judecătorii Curţii Constituţionale a respins sesizarea privind candidatura lui Victor Ponta, în urma declaraţiilor lui Traian Băsescu potrivit cărora liderul PSD ar fi fost ofiţer acoperit SIE.

CCR a discutat sesizarea depusă de Gheorghe Funar privind încălcarea Constituţiei de către premierul Victor Ponta în care solicita verificarea legalităţii candidaturii acestuia, dar şi citarea preşedintelui Traian Băsescu ca martor.

În ziua de 17 octombrie 2014, Plenul Curţii Constituţionale, învestit în temeiul art.146 lit.f) din Constituţia României şi al art.38 din Legea nr.47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, a luat în dezbatere contestaţia privind legalitatea candidaturii domnului Victor Viorel Ponta la alegerile pentru Președintele României din anul 2014, contestație formulată de domnul Gheorghe Funar.

În urma deliberărilor, Curtea Constituţională, cu majoritate de voturi, a respins contestaţia formulată de domnul Gheorghe Funar privind legalitatea candidaturii domnului Victor Viorel Ponta la alegerile pentru Președintele României din anul 2014.

Hotărârea este definitivă şi se comunică Biroului Electoral Central.

Argumentaţiile reţinute în motivarea soluţiei pronunţate de Plenul Curţii Constituţionale vor fi prezentate în cuprinsul hotărârii, care se va publica în Monitorul Oficial al României, Partea I”, precizează CCR, într-un comunicat de presă.

Citeste mai mult pe RomâniaTV.NET

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.