Anghel Iordănescu: Romania – Irlanda de Nord este MECIUL ANULUI

Anghel Iordănescu: Romania – Irlanda de Nord este MECIUL ANULUI

Anghel Iordănescu: Romania – Irlanda de Nord este MECIUL ANULUI

by November 13, 2014 0 comments

Anghel Iordănescu, consideră că meciul ROMANIA – IRLANDA DE NORD, programat, vineri, pe Arena Naţională din Bucureşti, în preliminariile EURO 2016, este “cel mai important meci al anului” pentru tricolori şi un adevărat derby al Grupei F. TVR transmite LIVE VIDEO, de la ora 21:45, meciul ROMANIA – IRLANDA DE NORD.

“Pentru întreaga noastră echipă naţională, jucători, conducători şi antrenori, este cel mai important meci al anului. Din punctul meu de vedere, consider că victoria echipei naţionale în jocul de mâine ne-ar ajuta să facem un pas uriaş în a rezolva ecuaţia calificării şi a avea garanţia că suntem între primele două echipe calificate. Este într-adevăr un derby”, a declarat Anghel Iordănescu înaintea meciului ROMANIA – IRLANDA DE NORD.

“Am mai spus-o, repet, fără să anticipeze cineva la startul acestor preliminarii, nimeni nu-şi imagina că Irlanda de Nord va fi echipa care domină până în acest moment grupa, prin numărul de puncte. Este echipa surpriză a acestei competiţii”, a adăugat Anghel Iordănescu.

Iordănescu a dezvăluit că toţi componenţii naţionalei României sunt preocupaţi de jocul cu nord-irlandezii, la care speră să obţină un rezultat cât mai bun, care să-i apropie şi mai mult de calificarea la turneul final din Franţa.

“În ceea ce ne priveşte pe noi, am observat că băieţii au deja preocupări în legătură cu acest meci. Le-am cerut în mod special să se concentreze, să se pregătească mental şi am observat că sunt preocupaţi de acest lucru, chiar de la antrenamentul de după-amiază. Îmi doresc şi sper să reuşesc să-i fac pe băieţi să înţeleagă că acest meci nu este dinainte câştigat, suntem extrem de lucizi, nu va fi deloc de uşor. Ei trebuie să înţeleagă că un meci durează 90 de minute, iar noi trebuie să ne jucăm şansa până la capăt. Un meci se câştigă dacă eşti inteligent în joc, dacă ştii să-ţi valorifici calităţile, dacă eşti generos în joc. Trebuie să avem siguranţă maximă în apărare, la nivelul ăsta este foarte important să nu primeşti gol”, a explicat selecţionerul.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.