Crin Antonescu refuză să se implice în campania electorală a lui Klaus Iohannis

Crin Antonescu refuză să se implice în campania electorală a lui Klaus Iohannis

Crin Antonescu refuză să se implice în campania electorală a lui Klaus Iohannis

by November 5, 2014 0 comments

Personalități ale liberalilor îl părăsesc pe Klaus Iohannis înaintea turul doi al alegerilor prezidențiale. Crin Antonescu refuză să se implice în campania sa electorală, iar Rareș Mănescu negociază cu Tăriceanu intrarea în PLR.

Surse liberale, citate de Adriana Duțulescu pe blogul ei, susțin că oamenii lui Iohannis îl sună aproape zilnic pe Crin Antonescu “în speranța că dacă reușesc să vorbească cu el îl vor convinge să iasă in campanie alături de candidatul liberal. Crin NU le raspunde la telefon, dar…un mare lider PSD a povestit ieri într-o discuție la Kiseleff că el l-a sunat pe Antonescu și au stabilit să se întâlnească zilele astea. Liberalii susțin că Antonescu nu mai dorește decât să se răzbune pe Iohannis pentru că i-a tras partidul de sub picioare”, afirmă ziarista de la Antena 3.

O altă informație-bombă este dată în ceea ce-l privește pe un alt fost apropiat al lui Antonescu, Rareș Mănescu, care, susține Adriana Duțulescu, negociază cu Tăriceanu o susținere pentru Ponta la turul al doilea. Rareș Mănescu, primar în sectorul 6 al Capitalei, a fost unul din susținătorii lui Crin Antonescu în bătălia cu Klaus Iohannis.

Citeste si:

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.