Deputatul PSD Ioan Adam, arestat preventiv, a fost data afara din partid

Deputatul PSD Ioan Adam, arestat preventiv, a fost data afara din partid

Deputatul PSD Ioan Adam, arestat preventiv, a fost data afara din partid

by November 24, 2014 0 comments

Avocatul Ioan Adam, arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, a fost suspendat din PSD si, implicit din functia de vicepresedinte al social-democratilor brasoveni, anunta Agerpres.

“Masura a fost luata dupa arestarea preventiva produsa saptamana trecuta.(…) Masura este prevazuta in statutul nostru”, a declarat luni presedintele executiv al PSD Brasov, senatorul Viorel Chiriac.

Ioan Adam a fost suspendat si din functia de profesor universitar al Facultatii de Drept din Universitatea Transilvania.

“Contractul de munca al profesorului Ioan Adam cu Universitatea ‘Transilvania’ a fost suspendat, asa cum prevede legea pentru o astfel de situatie. Nu am facut altceva decat sa respectam legislatia in vigoare”, a precizat rectorul Universitatii ‘Transilvania’, prof.univ.dr. Ioan Vasile Abrudan.

Ioan Adam este incarcerat in arestul Inspectoratului Judetean de Politie Brasov, unde se afla si fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc (care a demisionat din Parlament in urma cu doua saptamani), fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, si Gheorghe Paltin Sturza. Adam este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, instigare la abuz in servici cu consecinte deosebit de grave si trei infractiuni de cumparare de influenta

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.