Începe procesul lui Mircea Băsescu

Începe procesul lui Mircea Băsescu

Începe procesul lui Mircea Băsescu

by November 14, 2014 0 comments

Mircea Băsescu ajunge vineri în faţa judecătorilor în dosarul în care este acuzat că a luat mită de la Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, şi de la familia acestuia. Mircea Băsescu este acuzat că a luat mită de la familia lui Bercea Mondial pentru a-l scăpa pe acesta de un dosar.

Mircea Băsescu este încarcerat de circa şase luni, fără ca procesul să fie demarat. În această perioadă, el a încercat de 21 de ori de a scăpa de arestul preventiv, potrivit România TV.

Mircea Basescu a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv de procurorii DNA pentru trafic de influenţă, după ce ar fi primit 250.000 de euro de la membrii familiei interlopului Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

În acelaşi dosar a fost deferit justiţiei şi Marian Căpăţână pentru complicitate la trafic de influenţă. Cei doi au fost arestaţi preventiv pe 20 iunie în urma deciziei Tribunalului Bucureşti, după ce familia lui Bercea Mondial a făcut publice mai multe înregistrări în care fratele preşedintelui recunoştea că a primit bani.

Citeste mai mult

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.