Klaus Iohannis refuză invitația Antenei 3 în favoarea altei televiziuni

Klaus Iohannis refuză invitația Antenei 3 în favoarea altei televiziuni

Klaus Iohannis refuză invitația Antenei 3 în favoarea altei televiziuni

by November 13, 2014 0 comments

Klaus Iohannis a confirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu va participa la dezbaterea de la Antena 3 la care va fi prezent contracandidatul său, Victor Ponta, dar a precizat că va onora o altă invitaţie.

DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. Pentru această seara am avut două invitaţii, am acceptat-o pe cealaltă”, a spus Klaus Iohannis, precizând că va merge, joi seara, la Digi 24.

Iohannis a fost întrebat dacă, în opinia sa, dezbaterea de miercuri seară a fost ultima confruntare cu Victor Ponta sau dacă va mai fi vreo dezbatere. “Nu cred că va mai fi”, a răspuns Iohannis.

“Pentru vineri, nu există nicio invitaţie si nicio dezbatere”, a adăugat Iohannis.

Pentru campania de la turul II al prezidenţialelor, social-democraţii au propus patru emisiuni, la patru televiziuni de ştiri – luni, marţi, miercuri şi joi, la România TV, Realitatea TV, B1, respectiv Antena 3, iar ACL o dezbatere pe teren neutru.

Marţi seară a avut loc o primă confruntare între cei doi candidaţi, la Realitatea TV, iar miercuri seară aceştia s-au întâlnit la B1 TV.

Dezbaterea de joi seară de la Antena 3 este a patra organizată înainte de turul al doilea al alegerilor, iar prezidenţiabilul ACL a fost prezent la două dintre ele. “Nu cred că va participa la Antena 3 şi cred că este suficient pentru că modul în care s-au stabilit cele patru dezbateri a fost mai mult impus“, a declarat purtătorul de cuvânt al PDL, Adriana Săftoiu.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.