Klaus Iohannis sprijinit de la ANGELA MERKEL

Klaus Iohannis sprijinit de la ANGELA MERKEL

Klaus Iohannis sprijinit de la ANGELA MERKEL

by November 13, 2014 0 comments

Klaus Iohannis a declarat, joi, că Angela Merkel, cancelarul german, îl susţine în cursa pentru Cotroceni şi a prezentat o scrisoare primită în acest sens, la data de 28 octombrie.

Klaus Iohannis a declarat, la Adevarul Live, că nu a existat un plan ca Angela Merkel să vină în România, dar a prezentat o scrisoare primită de la cancelarul german, datată 28 octombrie.

“Categoric mă susţine, mi-a scris că mă susţine. Am o scrisoare de la domnia sa. (…) Nu e stilul meu să epatez cu scrisori de sprijin, cu sprijinul unor politicieni remarcabili. Pentru mine a fost o bucurie că am primit scrisoarea. Să fim realişti, şi doamna Merkel şi eu suntem şefi de partide în PPE şi ne sprijinim reciproc când sunt alegeri. E o notă specială în relaţia noastră, ne cunoaştem personal”, a spus Iohannis.

Întrebat cât ar conta pentru alegători relaţia cu cancelarul german, Iohannis a răspuns: “Cu siguranţă se pot întâmpla lucruri dintre cele mai bune. Există şi trebuie cultivate relaţiile bilaterale. Sunt foarte importante. E important să fim bine conectaţi la cea mai mare economie a Europei. Putem avea numai beneficii, investiţii noi, o creştere a schimburilor comerciale, o creştere de sprijin în PPE.”

Citeste mai mult

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<