Liviu Dragnea: “Nimeni nu are voturile în buzunar”

Liviu Dragnea: “Nimeni nu are voturile în buzunar”

Liviu Dragnea: “Nimeni nu are voturile în buzunar”

by November 3, 2014 0 comments

Liviu Dragnea, şeful campaniei prezidenţiale a PSD, a declarat, luni, că că exit-poll-urile au fost foarte aproape de rezultatele reale ale alegerilor, iar Victor Ponta şi-a atins obiectivul “să ia peste votul politic al partidului”.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. “Este o diferenţă semnificativă între primii doi candidaţi. Este cea mai mare diferenţă din ultimii 20 de ani”, a spus Liviu Dragnea.

În ceea ce priveşte negocierile pentru susţinerea dintre candidaţi în turul al doilea, Dragnea a arătat că este “bine să ştim toţi că niciun candidat nu are voturile in buzunar” şi că “e foarte important cum comunicăm cu cetăţenii”.

Niciun candidat nu vine cu voturile în buzunar la niciun fel de negociere (…) Nu cred că este bine să pierdem timpul în foarte multe întâlniri, să negociem noi între noi. (….) Pe cetăţeni îi interesează să vadă care dintre cei doi are un proiect serios de ţară, nu marele proiect al nostru este cum ne întîlnim şi negociem nişte voturi care de fapt nu sunt ale noastre. Nu are nimeni voturile în buzunar. Victor Ponta are nevoie să comunice, nu poate sa stea numai în negocieri şi în întalniri”, a explicat Dragnea.

CITEŞTE ŞI REZULTATE PREZIDENŢIALE 2014 DIASPORA. Victor Ponta a câştigat în Moldova. Iohannis, pe poziţia a doua

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Referitor la desemnarea unui nou premier, în cazul în care Victor Ponta va câştiga prezidenţialele, Dragnea a precizat că acesta nu trebuie să fie de la PSD.

“Nu este obligatoriu ca premierul să fie de la PSD. Nici nu ştiu dacă este foarte bine lucrul acesta”, a spus Dragnea.

Victor Ponta a anunţat săptămâna trecută că, marţi, va prezenta propunerile sale pentru funcţia de prim-ministru.

În privinţa unui acord privind cooptarea PLR la guvernare, Dragnea a spus că există discuţii: “Nu se discuta despre portofolii în Guvern, este exclus.  Nu e o problemă însă cooptarea PLR la guvernare“, a precizat Dragnea.

Citeste mai mult

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.