Marian Petrache (PNL): Daca PSD se retrage de la guvernare, e nevoie de alegeri anticipate

Marian Petrache (PNL): Daca PSD se retrage de la guvernare, e nevoie de alegeri anticipate

Marian Petrache (PNL): Daca PSD se retrage de la guvernare, e nevoie de alegeri anticipate

by November 17, 2014 0 comments

Secretarul general al liberalilor, Marian Petrache, a declarat, luni, după ce, Robert Negoiţă a lansat ipoteza ieşirii PSD de la guvernare, că el ar propune alegeri anticipate, dacă social-democraţii părăsesc guvernarea.

După ce viceprepreședintele PSD, Robert Negoiță, a declarat că social- democrații trebuie să părăsească guvernarea, secretarul general al liberalilor, Marian Petrache, a făcut o propunere radicală, scrie PSnews.ro.

“Dacă PSD nu mai vrea să guverneze eu sunt pentru alegeri parlamentare anticipate”, a precizat Marian Petrache.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, nu a comentat varianta lui Petrache.

“Mai mult decât declarațiile președintelui care a spus că mâine se va desfășura o ședință a Biroului Politic nu vă putem spune mai mult. E treaba lor dacă decid să părăsească guvernarea. Oricum, guvernează foarte prost. Momentan, lumea e foarte sensibilă la problemele politice care țin de guvernare, care țin de Președinția României. Așteptăm să fie validate alegerile, Klaus Iohannis să își înceapă mandatul de Președinte al României și să luăm deciziile politice corecte într-o ședință a Biroului Politic de conducere”, a spus Alina Gorghiu.

În schimb, liderul PDL, Vasile Blaga, a precizat că în 2016 va exista un nou guvern, în urma alegerilor parlamentare ce vor avea loc în acel an.

„În 2016. (n.r. : vom avea un nou Guvern). Există o majoritate PSD care a promis românilor de toate, să își facă buget și să le dea”, a explicat scurt Vasile Blaga.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.