S-a lasat cu excluderi in PSD: Mircea Geoana, Dan Sova si Marian Vanghelie

S-a lasat cu excluderi in PSD: Mircea Geoana, Dan Sova si Marian Vanghelie

S-a lasat cu excluderi in PSD: Mircea Geoana, Dan Sova si Marian Vanghelie

by November 27, 2014 0 comments

Mircea Geoană, Dan Şova şi Marian Vanghelie au fost excluşi, astăzi, din PSD. “A fost o execuţie”, a acuzat Vanghelie, care a adăugat că excluderea lor a fost plănuită de o săptămână de Dragnea şi Ponta. Împotriva excluderii celor trei au fost doar Ion Iliescu şi Cătălin Ivan.

“Am ieşit din sală pentru că mi-a fost greaţă! Pe mine nu mă mai interesează, în acest moment, niciun plan cu PSD-ul. Acest rezultat s-a încercat să se aranjeze de o săptămână. Ponta, cât a fost în Dubai, l-a lăsat pe Dragnea să se ocupe de partid ca să facă jocul ăsta manipulatoriu. Suntem nebuni? Am pierdut alegerile şi nu ne dăm seama că nu ne mai putem prezenta cu acelaşi candidat peste 5 ani?”, a declarat Marian Vanghelie, la ieşirea de la şedinţa PSD.


Întrebat dacă intenţionează să-şi facă partid, acesta a replicat: “Voi ce credeţi?”

Robert Negoiţă nu a vrut să facă declaraţii presei, la ieşirea de la şedinţa PSD. El ceruse ieşirea de la Guvernare, înainte de şedinţă.

“Dar de ce vă aşteptaţi să se dea declaraţii acum…nu sunt purtatător de cuvânt. Când voi fi purtător de cuvânt…. După ce vor ieşi purtătorii de cuvânt, vă voi spune şi eu cum stau lucrurile.

Cred că o anumită vină avem cu toţii….”, a explicat Negoiţă.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.