SCANDAL ÎN ACL! Vasile Blaga îi atacă dur pe liberali

SCANDAL ÎN ACL! Vasile Blaga îi atacă dur pe liberali

SCANDAL ÎN ACL! Vasile Blaga îi atacă dur pe liberali

by November 4, 2014 0 comments

Şeful campaniei electorale ACL, Vasile Blaga, a ținut, luni noapte, o videoconferință cu liderii filialelor județene PNL și PDL, pentru a discuta rezultatul alegerilor prezidențiale. Potrivit unor surse din ACL, citate de stiripesurse.ro, Blaga a răbufnit împotriva liberalilor. “I-a înjurat pe vreo câțiva de nu s-au văzut. Au fost multe reproșuri cu cifrele în față. Câțiva liberali au dat în bâlbâială”, au spus sursele citate.

Potrivit surselor citate, patru lideri județeni PNL l-ar fi trădat pe Klaus Iohannis. “Blaga nu s-a concentrat asupra trădătorilor. A discutat mult cu cei care nu și-au îndeplinit obiectivele. Principalul reproș a fost că din cauza anumitor proști am ajuns să avem diferență de 10 procente, în loc să avem 5-6%. Blaga le-a explicat că așa puteam să ieșit în față și să spună că suntem câștigători!“, au spus sursele. “A fost buldog!“, a adăugat un lider județean PNL.

La final, Vasile Blaga a dat o directivă doar liderilor PDL și le-a cerut ca în județele în care liberalii trădează sau pur și simplu nu reușesc să se mobilizeze să acționeze independent. Blaga le-a cerut liderilor PDL să alcătuiască echipe doar din membri PDL și să acționeze separat de PNL, acolo unde este cazul.

“Impresia mea, și am auzit-o și la alții, este că Blaga vrea deja să-și impună oamenii pe județe. Conform statutului ar trebui să stăm până în 2017 în formula de co-președinți, dar cred că Blaga vrea să îi impună pe ai lui încă de pe acum”, au comentat surse din conducerea PNL decizia lui Blaga.

Secretarul general al PNL, Marian Petrache, care a obţinut un scor slab pentru Iohannis în Ilfov (Victor Ponta – 39,81%, Klaus Iohannis – 27,83%), a negat, la România TV, că ar exista tensiuni între PNL şi PDL.

Citeste mai mult

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<