Scandal in Parlament: Ludovic Orban si Victor Ponta s-au invitat reciproc la puscarie

Scandal in Parlament: Ludovic Orban si Victor Ponta s-au invitat reciproc la puscarie

Scandal in Parlament: Ludovic Orban si Victor Ponta s-au invitat reciproc la puscarie

by November 25, 2014 0 comments

Premierul Victor Ponta a suținut, marți, un al doilea discurs de la tribuna Parlamentului, în care i-a dat o replică vicepreședintelui PNL Ludovic Orban, după ce liberalul i-a cerut demisia în plen și a sugerat că șeful Guvernului ar trebui să intre la închisoare.

 “Aș vrea ca la aceste dezbateri să luăm deciziile rațional, cu bun simț și cu gândire pentru soluții. Nu cu demagogie, cu nu bufonerii, din partea unor bufoni pe care îi știm foarte bine. Cu gândul că în 2007-2008 mulți dintre români au plecat din țară tocmai pentru că unii care erau miniștrii la Transporturi furau cu sutele de milioane și cu ce a spus dl. Vasile Blaga în 2009 că Ludovic Orban ar trebui arestat. Pentru că n-a fost arestat și atunci mulți români au considerat că aici e o țară în care hoții și bufonii rămân în continuare. Bufoni care, dacă n-ar fi fost pe lista USL, n-ar fi fost astăzi în Parlament cu siguranță pot să ne dea lecții. E o rușine pentru românii din Diaspora să fie reprezentați de bufoni”, a spus Ponta.

După prima declarație a lui Ponta în plenul Parlamentului, a luat cuvântul vicepreședintele PNL Ludovic Orban, care a cerut demisia premierului și a citit scrisoarea unui votant român care a stat la coadă la o secție din străinătate.

“Demisia domnului Ponta este mult prea puțin. Scapă mult prea ușor! Art. 57 din Legea alegerilor prevede că încălcarea dreptului la vot se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani”, a spus Orban.

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.