Vasile Blaga ”a fost buldog” în ședința cu liderii filialelor ACL

Vasile Blaga ”a fost buldog” în ședința cu liderii filialelor ACL

Vasile Blaga ”a fost buldog” în ședința cu liderii filialelor ACL

by November 4, 2014 0 comments

Strategul campaniei electorale ACL, Vasile Blaga, a ținut, luni, o videoconferință cu liderii filialelor județene PNL și PDL, pentru a discuta rezultatul alegerilor prezidențiale.

Surse din interiorul ACL ne-au explicat că Vasile Blaga a fost o bombă cu ceas în această videoconferință. ”I-a înjurat pe vreo câțiva de nu s-au văzut. Au fost multe reproșuri cu cifrele în față. Câțiva liberali au dat în bâlbâială”, ne-au declarat surse din ACL.

Dinspre ACL a venit vestea că ar fi fost patru lideri județeni PNL care l-au trădat pe Klaus Iohannis. ”Blaga nu s-a concentrat asupra trădătorilor. A discutat mult cu cei care nu și-au îndeplinit obiectivele. Principalul reproș a fost că din cauza anumitor proști am ajuns să avem diferență de 10 procente, în loc să avem 5-6%. Blaga le-a explicat că așa puteam să ieșit în față și să spună că suntem câștigători!”, ne-au mai declarat sursele noastre.

”A fost buldog!”, a fost singura explicație pe care ne-a oferit-o un lider județean PNL.

La final, Vasile Blaga a făcut o mișcare interesantă. El a dat o directivă doar liderilor PDL și le-a cerut ca în județele în care liberalii trădează sau pur și simplu nu reușesc să se mobilizeze să acționeze independent. Blaga le-a cerut liderilor PDL să alcătuiască echipe doar din membri PDL și să acționeze separat de PNL, acolo unde este cazul.

Citeste mai mult …

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.