Victor Ponta a venit pregătit şi la cea de-a doua dezbatere cu Iohannis

Victor Ponta a venit pregătit şi la cea de-a doua dezbatere cu Iohannis

Victor Ponta a venit pregătit şi la cea de-a doua dezbatere cu Iohannis

by November 12, 2014 0 comments

In cadrul celei de-a doua dezbateri televizate dinaintea turului doi al alegerilor prezidenţiale, candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, i-a reprosat candidatului ACL, Klaus Iohannis, ca foloseste lozinci, precizand, insa, ca afirmatiile facute de el sunt argumentate prin cifre.

“Eu va dau cifre, pentru ca ieri am fost foarte bucuros sa arat ca stiu despre ce vorbesc, nu in lozinci. Romania e o tara in reconstructie, dupa dezastrul facut de Boc, Videanu, Blaga, Anastase. In 2009 deficitul bugetar era 8,6%, acum Romania are excedent. Dl Iohannis, intr-un limbaj nespecific, a zis ca sunt fraier ca nu am cheltuit banii, acum in Europa suntem doi fraieri: doamna Merkel si Romania. Rata dobanzii de referinta la care se imprumuta firmele e acum 2,75%. Randamentul tilturilor de stat e acum 2,97%. Rata de absorbtie este acum 44%”, a declarat Victor Ponta.

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a acceptat şi a doua confruntare cu Victor Ponta, după cea de marţi seara. Deşi mai mulţi analişti politici, jurnalişti, dar şi politicieni de dreapta au spus că Iohannis a venit total nepregătit la prima dezbatere, Iohannis s-a apărat spunând că a fost doar “un talk-show, nu o dezbatere pe teme prezidenţiale”, “dar, decât nimic..”.

Victor Ponta şi Klaus Iohannis s-au întâlnt, miercuri seara, la a doua dezbatere pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. După ce în prima confruntare, Iohannis a acuzat că nu cunoaşte formatul şi temele emisiunii şi i s-a imputat faptul că a venit total nepregătit, staff-ul ACL a fost mandatat miercuri să negocieze formatul emisiunii care va avea loc la B1 TV.

Citeste mai mult 

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<