Sebastian Ghita: Din ianuarie incep strangerea de semnaturi pentru infiintarea unui nou partid de stanga

Sebastian Ghita: Din ianuarie incep strangerea de semnaturi pentru infiintarea unui nou partid de stanga

Sebastian Ghita: Din ianuarie incep strangerea de semnaturi pentru infiintarea unui nou partid de stanga

by December 8, 2014 0 comments

Sebastian Ghita a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca din luna ianuarie va incepe strangerea de semnaturi pentru o noua formatiune de stanga. Omul de afaceri mai spune ca Victor Ponta era si este chemat sa reformeze acest partid, sa ii dea o directie si o sansa noua si spune ca nu se va mai intoarce in PSD ca atata timp cat Partidul Social Democrat nu va fi “reformat”.

“Senzatia mea a fost de la inceput ca Victor Ponta nu e PSD. Victor Ponta era si este chemat sa reformeze acest partid, sa ii dea o directie si o sansa noua. Am plecat din partid in primul rand pentru ca asta am simtit eu de la oameni si din partea votului. Doi, pentru ca nu sunt un membru de partid obisnuit. Oriunde m-au asezat in PSD-ul asta, vicepresedinte, sef la Prahova, nesef, mogul, nu am gasit incadrare pentru mine in acest partid”, a declaratomul din spatele Romania TV.

“Intr-un PSD nereformat, acuzat de comunism, nu-i adevarat, nu este asa, dar astea sunt acuzele, de faptul ca noi cultivam o atitudine pro coruptie, iar nu e adevarat, intr-un partid care nu impune reguli si care da impresia ca se lupta contra procurorilor nu ma pot intoarce. Dupa cum vedeti, am si pornit pe acest drum. Nu vad o astfel de solutie… fara ca eu sa conduc sau sa fie partidul lui Ghita… O sa incerc sa conving multi oameni tineri care nu au fost in partide sa faca un partid. Am avut aceasta discutie cu domnul Ponta despre perceptia asupra mea, despre relatia dintre mine si dansul si despre pozitia mea in partid si in urma acestei discutii, am decis sa imi dau demisia. Victor Ponta e un tip curajos si nu a incercat sa arunce vina pe mine”, a adaugat, la Romania TV, Sebastian Ghita.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.