Elena Udrea ameninta: Voi spune tot! Cine trebuie sa se teama?

Elena Udrea ameninta: Voi spune tot! Cine trebuie sa se teama?

Elena Udrea ameninta: Voi spune tot! Cine trebuie sa se teama?

by January 30, 2015 0 comments

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, vineri, la Sectia 2 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga conform programului stabilit, dupa ce a fost pusa sub control judiciar in dosarul Microsoft, in care este urmarita penal pentru spalare de bani si fals in declaratiile de avere. Elena Udrea a ajuns la Sectia 2 Politie in jurul orei 10:00, asa cum a stabilit cu politistii supraveghetori, dupa ce procurorii au luat in cazul ei masura controlului judiciar. Intrebata daca va face dezvaluiri, asa cum a scris pe pagina ei de Facebook, Elena Udrea a spus dosar ca abia a inceput ziua.

“Asa cum v-am promis aici, pe Facebook, voi spune adevarul despre tot ce se intampla – care sunt motivele reale ale vanatorii a carei tinta am devenit. Voi face asta intr-un interviu pe care il voi acorda astazi. Nu va pot spune, deocamdata, unde, (in orice caz nu la cineva care m-a menajat de-a lungul timpului) – nu de alta, dar stiu ca sunt destui cei care ar vrea sa ma impiedice sa spun unele lucruri. Si ar fi pacat sa nu aflati ce se intampla astazi cu adevarat in Romania, ce lupta se duce in subteranele puterii si care este miza reala”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Elena Udrea este urmarita penal pentru spalare de bani si fals in declaratiile de avere, fiind acuzata ca a dobandit si folosit bunuri despre care stia ca provin din infractiuni.

Elena Udrea a fost dusa joi, cu mandat, la DNA, unde procurorii i-au adus la cunostinta acuzatiile si au dispus masura controlului judiciar pentru 60 de zile, respectiv pana la 29 martie.

Pe durata controlului judiciar, Elena Udrea trebuie sa respecte mai multe obligatii, una dintre acestea fiind sa se prezinte la Directia Nationala Anticoruptie si la Sectia 2 Politie Bucuresti ori de cate ori este chemata. De asemenea, ea trebuie sa informeze de indata DNA si Sectia 2 Politie Bucuresti cu privire la schimbarea locuintei si sa se prezinte la Sectia 2 conform programului de supraveghere intocmit de organul de Politie.

Udrea nu are voie sa plece din Capitala decat cu incuviintarea prealabila a procurorului competent si nici sa se apropie de ceilalti inculpati, alti participanti la comiterea infractiunii, martorii din dosar sau sa comunice cu acestia direct sau indirect. In cazul in care va incalca obligatiile, Elena Udrea risca arestul la domiciliu sau cel preventiv.

 

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<