Elena Udrea, fata in fata cu denuntatorii sai. “Voi dovedi minciuna”

Elena Udrea, fata in fata cu denuntatorii sai. “Voi dovedi minciuna”

Elena Udrea, fata in fata cu denuntatorii sai. “Voi dovedi minciuna”

by March 19, 2015 0 comments

Elena Udrea va fi dusă din arest la DNA, joi, pentru confruntări cu denunţătorii săi din dosarul “Gala Bute”, pe pagina de Facebook a fostului ministru al Dezvoltării fiind postat un mesaj în care se arată că aceste confruntări “vor dovedi caracterul mincinos al susţinerilor denunţătorilor”.

“După două săptămâni şi jumătate de la momentul solicitărilor, astăzi vor avea loc, în sfârşit, confruntările între Elena Udrea şi denunţătorii săi în dosarul «Gala Bute». Ca şi constatare: acest demers al anchetatorilor a fost dispus abia după ce avocaţii au invocat în spaţiul public întârzierea punerii în aplicare a cererilor fostului ministru al Dezvoltării şi după textul publicat în urmă cu câteva zile în care se spunea că «ancheta se derulează în ritm de melc». Elena Udrea şi avocaţii sunt încrezători că aceste confruntări vor dovedi caracterul mincinos al susţinerilor denunţătorilor şi vor permite evidenţierea adevărului în această speţă”, se arată în mesajul de pe pagina de Facebook a fostului ministru, postat de echipa sa de comunicare, cu eticheta “Adevărul Fără Cătuşe”.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că Elena Udrea va fi dusă, la ora 11.00, din arestul Poliţiei Capitalei la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru confruntări cu denunţătorii săi, printre aceştia fiind şi Ştefan Lungu, fostul său consilier din perioada în care a fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<