O limuzina ultimul tip pentru linistea presedintelui Klaus Iohannis

O limuzina ultimul tip pentru linistea presedintelui Klaus Iohannis

O limuzina ultimul tip pentru linistea presedintelui Klaus Iohannis

by March 23, 2015 0 comments

Serviciul de Protectie si Paza va cumpara un automobil Mercedes nou, in valoare de circa 80.000 de euro, pentru transportul demnitarilor, informeaza Capital.ro. Anuntul publicat de SPP nu mentioneaza ce om politic va beneficia de acest automobil, insa avand in vedere ca este vorba despre un singur autoturism care va dispune de suporti pentru steag pe partile laterale, este posibil ca limuzina sa ii fie atribuita presedintelui Klaus Iohannis.

Achizitia s-a realizat printr-o licitatie publica in cadrul careia s-au inscris trei firme auto: Automobile Bavaria (reprezentant BMW), Mercedes Benz Romania si Nurvil Ramnicu Valcea (reprezentant Volkswagen – Audi – Seat), criteriul de atribuire fiind “pretul cel mai scazut”.

Licitatia a fost castigata de o limuzina din clasa premium, cu tractiune integrala, realizata de compania Mercedes Benz, care a oferit o masina in valoare de 319.528 lei fara TVA.

Potrivit caietului de sarcini, motorul, pe benzina, ofera o putere de cel putin 450 CP. Masina realizeaza o acceleratie de la 0 la 100 km/h in cel mult 4,8 secunde. Cutia de viteze este automata, mai arata sursa citata.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.