Alina Gorghiu (PNL): De cateva zile sunt urmarita in trafic de masini particulare

Alina Gorghiu (PNL): De cateva zile sunt urmarita in trafic de masini particulare

Alina Gorghiu (PNL): De cateva zile sunt urmarita in trafic de masini particulare

by June 22, 2015 1 comment

Am observat si in dimineata asta filajul masinilor particulare care ma insotesc de cateva luni in trafic, a scris pe pagina sa de Facebook Alina Gorghiu, co-presedinte PNL. Probabil ca cineva doreste sa ma protejeze, spune liderul liberal, subliniind ironia cu un emoticon zambitor.

“Am aflat, de asemenea, de la parlamentari PSD, care nu sunt de acord cu aceste metode, ca se instrumenteaza plangeri la Parchetul General si ANI si ca o echipa cerceteaza tot ce am facut si n-am facut in ultimii 10 ani”, sustine Alina Gorghiu.

“Grea operati…une:)) Sa mai zica cineva ca nu avem un premier preocupat chiar si din Turcia de soarta opozitiei din Romania!”, si-a continuat ironiile co-presedintele PNL.

“Stiam din momentul alegerii mele in functia de copresedinte al PNL ca voi beneficia de un tratament compus din atacuri, insulte, manipulari si dezinformari. Asa am ajuns sa fiu transformata de catre propaganda PSD din martor in Victor Ponta, din avocat in Dan Sova si din copresedinte al PNL in Elena Ceausescu, Ana Pauker, Gheorghe Gheorghiu Dej, Elena Udrea si altii”, a acuzat Gorghiu, adaugand ca toata aceasta campanie a pornit din momentul votului PNL in cazul senatorului Dan Sova.

“In lumina evenimentelor recente inteleg si de ce Prim-ministrul a fost atat de afectat de actiunea politica a PNL in privinta prietenului sau. Ii transmit, din nou, Prim-ministrului in exil sa nu isi faca sperante, actiunile de intimidare sau calomniile nu au niciun efect asupra mea”, a mai scris liderul PNL pe Facebook.

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. Marius
    #1 Marius 24 June, 2015, 15:46

    Poate-i urmărită de foștii amanți sau de cei puși de nevestele înșelate!!!! …că nu văd alt motiv …politic, în nici un caz!!! Nu a făcut Nimic pe linie de partid care să justifice așa ceva!!! …este o,,cățătătoare” prin definiție! De Udrea măcar era ceva de capul ei(inutil să se auto-compare cu frumoasa și deșteapta blondă/chiar dacă EU este o escroacă) dar asta, înafară de dorința de-ajunge la guvernare, nu știe să facă ceva constructiv!!…să prezinte o strategie de partid care să permită ieșirea din mocirla în care ni-au adus cei 10 ani de stăpânire băsescu…doar latră…latră împotriva unora…doar o băga-o cineva în seamă!!dar, mă înșel!!! reușește să mențină o stare de nesiguranță, de scandal!!! Mă întreb; Cum de sprijină Iohannis o asemenea nulitate???…ca om politic și ca femeie lasă mult de dorit!!! Dar nulitățile ajung să se cațere, călcând în picioare interesele unui popor sătul de mârlănia și scandalurile lui băsescu!! Sunt dezamăgit de prestația noului președinte. S-a înconjurat de un grup de incompetenți, sprijină fosta camarilă de bandiți a lui băsescu intrată în pnl și acum, ne vântură pe sub nas numirea trădătorului de MRU ca șef la SRE! Pe unul care a ajuns dintr-o greșeală la SRI Iași și apoi,pentru a se repara eroarea a fost sprijinit politic, reușind să se cațere pe cele mai înalte funcții!! D-le Yohannis, ești o Mare Dezamăgire!!!

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.