Fiul cel mic al lui Adrian Nastase, consilier al unui europarlamentar renegat de PSD

Fiul cel mic al lui Adrian Nastase, consilier al unui europarlamentar renegat de PSD

Fiul cel mic al lui Adrian Nastase, consilier al unui europarlamentar renegat de PSD

by July 2, 2015 0 comments
Cu toate că nu duce lipsă de bani, fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase,Mihnea s-a gândit că nu ar fi rău să aibă proprii săi bani și să nu trăiască pe spatele mamei și al tatălui, potrivit stiripesurse.ro.
Astfel, mezinul  familie Năstase a fost angajat recent pe postul de asistent  la biroul eurodeputatului PSD Cătălin Ivan,unul dintre contestarii liderului social-democraților Victor Ponta. Mihnea a terminat științele politice la Londra, iar acum își pregătește lucrarea de Master în liniște la Bruxelles pe o sumă frumușică.

”Pe Mihnea l-am cunoscut la Parlamentul European,unde a  a avut colaborări cu colegi din delegația europarlamentarilor PSD.Când  s-a  eliberat un loc la mine în echipă l-am chemat să lucrăm împreună. Am avut mai multe discuții cu Mihnea, iar în urma acestora am decis să-l angajez. Este un tânăr foarte pregătit, cu foarte mult bun simț și dornic de muncă. Evident că a contat și faptul că-l cunosc pe tatăl său, dar nu a fost decisiv acest fapt în alegerea mea. Mihnea se va ocupa în echipa mea de activitatea în Comisia de relații externe și de relația UE, Rusia”, a declarat în Libertatea europarlamentarul Cătălin Ivan, șeful lui Mihnea.

Modelul nu este chiar nou. Elena Băsescu, fiica fostului președinte al României, Traian Băsescu a candidat și a și ocupat un mandat fotoliul de europarlamentar. S-a spus la acea vreme că cel care a tras sforile în fostul PDL și nu numai pentru ca fiica lui să ajungă la Bruxelles a fost chiar fostul președinte.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.