Revolta Elenei Udrea: Sunt urmarita permanent si fotografiata de paparazzi

Revolta Elenei Udrea: Sunt urmarita permanent si fotografiata de paparazzi

Revolta Elenei Udrea: Sunt urmarita permanent si fotografiata de paparazzi

by August 4, 2015 0 comments

Elena Udrea a declarat marţi, la ICCJ, că a cerut ridicarea controlului judiciar în dosarul “Gala Bute” pentru că vrea să ducă o viaţă normală, să nu mai fie urmărită şi fotografiată de presă şi paparazzi, spunând că, în România, orice om care are un telefon mobil devine un paparazzo.

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului s-a prezentat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde au fost luate în discuţie măsurile preventive din dosarul “Gala Bute, în care Elena Udrea este judecată pentru fapte de corupţie, alături de Rudel Obreja şi alte persoane.

La ieşirea din sediul instanţei supreme, Elena Udrea a spus că a cerut în principal ridicarea controlului judiciar, pentru că nu se poate menţine o astfel de măsură preventive atâta vreme cât nu există probe că ar fi încercat să împiedice aflarea adevărului sau că ar fi denaturat ancheta.

Udrea a mai spus că un alt motiv pentru care a cerut ridicarea controlului judiciar este acela că se simte “vânată” de către paparazzi, presă şi oameni.

“Aş vrea doar să nu mai fiu fotografiată non-stop. Când nu sunt paparazzi, sunt câţiva cetăţeni de bine care fac fotografii şi apoi le trimit presei, astfel încât efectiv mă simt vânată. Nu fac nimic mai mult decât face orice om, şi eu mănânc, şi eu merg la toaletă, şi eu dorm, dar nu cred că astea trebuie să fie momente care să fie surprinse cu telefonul mobil, iar apoi să fie date spre publicare”, a declarat Udrea.

Ea a adăugat că, în România, fiecare cetăţean care are un telefon mobil devine un paparazzo.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.