Descindere a politiei in celula lui Sorin Oprescu. Ce au gasit organele de ancheta

Descindere a politiei in celula lui Sorin Oprescu. Ce au gasit organele de ancheta

Descindere a politiei in celula lui Sorin Oprescu. Ce au gasit organele de ancheta

by October 16, 2015 0 comments

Politistii au facut perchezitii in celula primarului suspendat al Capitalei si au gasit mai multe doze de insulina. Exista suspiciuni ca el si-ar fi administrat mai multa insulina decat avea nevoie, transmite Digi24. O ancheta medicala urmeaza sa stabiliasca daca acest lucru se confirma, mai spune sursa citata.
Politistia Capitalei spune ca medicatia celor din arest trebuie pastrata la cabinetul medical. Surse din politie citate de Digi 24 spun ca Oprescu ar putea fi sanctionat. Concret ar putea ca sa nu mai aiba drept la vizite din partea familiei sau prietenilor, ci doar a avocatilor.

Saptamana trecuta avocatii lui Oprescu au facut o plangere la ministerul Sanatatii in care afirma ca fostul primar nu beneficiaza in arest de tratamentul medical de care ar trebui sa aiba parte. Joi, acesta plangere a ajuns la Colegiul Medicilor care va face la randul sau o ancheta.

In 8 octombrie, Oprescu fusese transferat din Arestul Capitalei la Institutul Oncologic Bucuresti, apoi la Institutul National de Diabet “N. Paulescu” unde a fost suspus unor investigatii medicale, dupa ce avocatii sai au spus ca i-a fost depistat un nodul la un plaman si ca ar putea avea cancer.

In 14 octombrie, Oprescu a fost dus inapoi in Arestul Politiei Capitalei.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.