Parlamentarii PNL intra in greva japoneza. Ei vor purta banderole albe pe brat

Parlamentarii PNL intra in greva japoneza. Ei vor purta banderole albe pe brat

Parlamentarii PNL intra in greva japoneza. Ei vor purta banderole albe pe brat

by October 5, 2015 0 comments

Opoziţia protestează, de luni, pentru că votul prin corespondenţă încă nu a fost adoptat, deşi curând se face un an de când preşedintele ţării a anunţat că este o prioritate a mandatului său.

Parlamentarii liberali vor intra în grevă japoneză. Asta înseamnă că vor purta banderole albe pe braţ şi vor aminti, ori de câte ori au ocazia, de proiectul blocat, pentru care trag un semnal de alarmă.

Dacă nu se va întâmpla nimic cu proiectul privind votul prin corespondenţă, ar putea urma chiar o grevă parlamentară.

“O să avem de luni grevă japoneză a parlamentarilor. Mergem la muncă, dar vom critica povestea cu votul prin corespondenţă pe toate canalele”, a declarat Alina Gorghiu, săptămâna trecut, la Realitatea TV.

Co-preşedintele PNL a mai spus că la întoarcerea preşedintelui Klaus Iohannis din deplasarea sa în SUA va trebui să fie o ultimă rundă de negocieri pe tema votului prin corespondenţă.

“Cred că la întoarcerea preşedintelui în ţară, fiind pe ultima sută de metri în care putem adopta această lege, a votului prin corespondenţă, pentru a putea organiza alegerile generale din 2016, având această modalitate alternativă de vot, cred că la întoarcerea preşedintelui va trebui să fie o ultimă rundă de consultări”, a mai spus Alina Gorghiu.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<