Din nou razboi pe strazile din Paris: 2 teroristi omorati, o femeie s-a aruncat in aer

Din nou razboi pe strazile din Paris: 2 teroristi omorati, o femeie s-a aruncat in aer

Din nou razboi pe strazile din Paris: 2 teroristi omorati, o femeie s-a aruncat in aer

by November 18, 2015 0 comments

Mai multe focuri de armă și explozii s-au auzit, miercuri dimineaţă, pe străzile din nordul Parisului, în Saint Denis. Presupusul organizator al atentatelor de vineri seara, de la Paris, Abdelhamid Abaaoud, ar fi fost ţinta asaltului. Primele informații arată că trei suspecți au murit. O femeie s-a aruncat în aer. Potrivit postului de televiziune francez BFMTV, mai mulţi poliţişti au fost răniţi. În asaltul asupra teroriștilor au fost implicați 50 de polițiști.

Ce se știe până acum:

– împușcături și explozii s-au auzit în Saint-Denis, o suburbie din nordul Parisului

– potrivit primelor informații, țintele asaltului poliției sunt Abdelhamid Abaaoud, presupusul strateg al atacurilor de la Paris și Salah Abdeslam, un alt suspect

– trei suspecți teroriști au murit. printre aceștia s-ar afla o femeie care s-a aruncat în aer

– trei suspecți au fost arestați

– schimburile de focuri au început în jurul orei locale 4.30. Cel puțin șapte explozii s-au auzit

– trei polițiști au fost răniți 

Potrivit Le Figaro, o femeie kamikaze s-a aruncat în aer.

Mai mulţi suspecţi au fost reţinuţi într-o clădire din suburbia Saint Denis, potrivit primarului Didier Paillard. Forţele de ordine au încercuit zona. Transportul în comun a fost suspendat. De altfel, şcolile şi liceele au fost închise.

Un schimb de focuri a avut loc, miercuri dimineaţă, la Saint Denis, în nordul Parisului, în cursul unei intervenții a poliției antiteroriste, la cinci zile după atentatele sângeroase din capitala Franței.

Subdirecția antiteroristă a poliției judiciare franceze a intervenit, asistată de forțele polițienești de intervenție din cadrul Raid, potrivit unei surse apropiate anchetei, citate de agerpres.ro.

Schimbul de focuri a fost confirmat de o altă sursă apropiată anchetei, care nu a putut preciza dacă a fost vorba despre o intervenție pentru a găsi unul sau mai mulți fugari ai atentatelor.

Potrivit presei franceze, presupusul organizator al atentatelor de vineri seara, de la Paris, Abdelhamid Abaaoud, ar fi ţinta operaţiunii din cursul dimineţii de miercuri. Informaţia a fost confirmată de surse din poliţie citate de jurnaliştii francezi.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<