Cioloş: ANAF pune în aplicare o decizie a instanţei, libera exprimare va fi apărată

Cioloş: ANAF pune în aplicare o decizie a instanţei, libera exprimare va fi apărată

Cioloş: ANAF pune în aplicare o decizie a instanţei, libera exprimare va fi apărată

by February 17, 2016 0 comments

Prezent în plenul Senatului, miercuri, pentru a prezenta o informare în cazul Antenelor, premierul Dacian Cioloş a declarat că ANAF pune în aplicare o decizie definitivă a justiţiei în cazul posturilor de televiziune ale grupului Intact şi a precizat, în acelaşi timp, că libertatea de exprimare va fi apărată ferm.

“Statul român este proprietarul acelor clădiri şi este datoria instituţiilor statului să-şi controleze aceste bunuri, aşa cum ele sunt atribuite prin decizie definitivă a instanţei”, a spus premierul Dacian Cioloş, potrivit mediafax.ro.

Şeful Executivului a mai spus, conform sursei, că nu intră în atribuţiile Guvernului stabilirea termenului de evacuare şi nici prelungirea contractelor de închiriere a sediilor în care îşi desfăşoară activitatea posturile de televiziune.

“Reprezentanţii posturilor TV au acuzat acţiunea de luni ca fiind abuzivă prin comportamentul agenţilor prezenţi la sediu. Am cerut noii conduceri ANAF să reanalizeze modul în care se raportează la contribuabili în exercitarea atribuţiilor lor. Autorităţile fiscale ale statului lucrează pentru interesul cetăţenilor şi nu trebuie să aibă o atitudine de intimidare sau de instituţie represivă. Dreptul la libera exprimare va fi şi el apărat ferm”, a spus Cioloş.

Citiţi mai multe pe http://www.mediafax.ro/politic/ciolos-in-senat-statul-roman-este-proprietarul-acelor-cladiri-anaf-pune-in-aplicare-o-decizie-a-instantei-libera-exprimare-va-fi-aparata-15077949

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.