Presedintele Consiliului National de Integritate, Ciprian Ciucu, este candidatul M10 la Primaria Capitalei. Nu e conflict de interese?

Presedintele Consiliului National de Integritate, Ciprian Ciucu,  este candidatul M10 la Primaria Capitalei. Nu e conflict de interese?

Presedintele Consiliului National de Integritate, Ciprian Ciucu, este candidatul M10 la Primaria Capitalei. Nu e conflict de interese?

by February 14, 2016 0 comments

Ciprian Ciucu, reprezentant al societatii civile, ales presedinte al Consiliu National de Integritate (CNI) in februarie 2015, este candidatul sustinut de partidul Monicai Macovei, M10, la alegerile pentru Primaria Capitalei.

Ciprian Ciucu este director de programe, membru fondator si director al Centrului Roman de Politici Europene (CRPE). Potrivit informatiilor facute publice de CRPE, are experienta in sectorul non-profit, unde a lucrat pentru organizatii cunoscute precum “Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile”, “Centrul Educatia 2000+ (Soros Open Network)”. A acordat consultanta in cadrul mai multor proiecte de asistenta tehnica (Banca Mondiala, Comisia Europeana, USAID, DfID, Unicef, Matra) pentru diferite agentii si ministere din Romania si Republica Moldova.

In perioada 2007-2013 a fost lector invitat la Universitatea din Bucuresti, unde a tinut cursul de managementul proiectelor in cadrul Departamentului de Studii Europene al Facultatii de Litere.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<