Asta-i tare…Un rugbyst englez l-a făcut ”ţigan” pe un jucător din… Ţara Galilor

Asta-i tare…Un rugbyst englez l-a făcut ”ţigan” pe un jucător din… Ţara Galilor

Asta-i tare…Un rugbyst englez l-a făcut ”ţigan” pe un jucător din… Ţara Galilor

by March 24, 2016 0 comments

Se pare că britanicii şi-au însuşit şi ei apelativul de ”ţigan”, folosit în mod peiorativ, şi au început să se jignească între ei.

Pilierul naționalei de rugby a Angliei, Joe Marler, va trebui să dea explicații în fața unui juriu independent după ce, într-o dispută verbală cu galezul Samson Lee, în timpul unui meci, s-a adresat acestuia cu expresia ”ţigan”, scrie agerpres.ro.

Conform sursei, incidentul a avut loc în partida dintre cele două reprezentative, din Turneul celor Șase Națiuni, în urmă cu două săptămâni, meci care a avut loc pe Twickenham Stadium din Londra.

Decizia de a-l cerceta disciplinar pe Marler a fost luată de World Rugby (WR), forul internațional suprem în sportul cu balonul oval, și vine după ce responsabilii Six Nations au hotărât să nu adopte nicio poziție după incidentul respectiv.

”World Rugby consideră că astfel de afirmații încalcă disciplina sportivă, contravin codului de conduită în rugby și ar fi trebuit să facă obiectul unei anchete din partea oficialilor Six Nations. În lipsa unei reacții însă, WR a decis să-și exercite dreptul de a-l chema pe jucător în fața unui comitet judiciar independent”, menționează site-ul WR, potrivit agerpres.ro.

Citiţi mai multe pe http://www.agerpres.ro/sport/2016/03/24/rugby-englezul-joe-marler-va-da-explicatii-dupa-ce-l-a-facut-tigan-pe-galezul-samson-lee-12-24-32

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<