Becali vrea să scoată 1 milion de stelişti la un miting contra Armatei

Becali vrea să scoată 1 milion de stelişti la un miting contra Armatei

Becali vrea să scoată 1 milion de stelişti la un miting contra Armatei

by March 14, 2016 0 comments

Steaua a revenit in cursa pentru titlu dupa victoria in fata Astrei Giurgiu, insa conducerea clubului are planuri diferite, scrie ziare.com.

Conform sursei, finantatorul gruparii ros-albastre, Gigi Becali, a anuntat ca a inceput demersurile necesare pentru a organiza un protest la adresa Armatei, prin care vrea sa demonstreze ca romanii sunt convinsi ca echipa sa este adevarata Steaua.

Becali a facut cu acest prilej un apel la romani si a pretins ca va scoate in strada cel putin 1 milion de oameni.

“Acum o sa facem o manifestatie si scoatem 1 milion de oameni in strada. Va fi o manifestatie pentru Steaua. Cum au facut ei un protest contra si au zis ca ies 10 mii, dar de fapt au fost 3 mii, asa facem si noi unul, dar noi vom scoate 1 milion de oameni. Totul este stabilit, ma apuc sa fac publicitate pentru a scoate oamenii in strada”, a afirmat Becali la Digi Sport.

Ministerul Apararii Nationalei a anuntat, in luna februarie, ca a terminat evaluarea marcii Steaua la suma de 57.306.150 de euro.

Citiţi mai multe pe http://www.ziare.com/steaua/stiri-steaua/steaua-anunta-un-protest-fara-precedent-scoatem-1-milion-de-oameni-in-strada-1412927

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.