Curtea de Apel a decis. Gigi Becali va fi reaudiat în dosarul lui Gabriel Popoviciu

Curtea de Apel a decis. Gigi Becali va fi reaudiat în dosarul lui Gabriel Popoviciu

Curtea de Apel a decis. Gigi Becali va fi reaudiat în dosarul lui Gabriel Popoviciu

by March 17, 2016 0 comments

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis, joi, să admită cererea procurorilor DNA de îl reaudia pe George Becali în dosarul în care omul de afaceri Gabriel Popoviciu este judecat pentru complicitate la abuz în serviciu şi dare de mită în legătură cu retrocedarea unui teren din zona Băneasa, informează mediafax.ro.

“Încuviinţează cererea de reaudiere a martorului Becali George formulată de reprezentanta Ministerului Public. Se citează martorul Becali George cu avertisment de aplicare a amenzii judiciare în cuantum de 500 de lei în caz de neprezentare”, au anunţat judecătorii Curţii de Apel Bucureşti, conform sursei.

Totodată, judecatorii au decis amânarea discutării “cererilor de emitere a unei adrese către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a comunica instituţia care a pus în executare mandatele de interceptare formulate de apărătorii aleşi ai inculpaţilor Şerban Ilie Cornel, Popoviciu Aurel Gabriel şi Bejenaru Andrei Mihai”.

Citiţi mai multe pe http://www.mediafax.ro/social/george-becali-va-fi-reaudiat-in-dosarul-lui-gabriel-popoviciu-a-decis-curtea-de-apel-15113892

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.