Gigi Becali se joaca de-a amnezia: Acum imi amintesc declaratia in dosarul lui Puiu Popoviciu

Gigi Becali se joaca de-a amnezia: Acum imi amintesc declaratia in dosarul lui Puiu Popoviciu

Gigi Becali se joaca de-a amnezia: Acum imi amintesc declaratia in dosarul lui Puiu Popoviciu

by March 11, 2016 0 comments

Gigi Becali e foarte aproape să scape de un dosar penal pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului. Becali a fost la DNA și s-a sucit. Le-a spus procurorilor că recunoaște denunțurile de care nu-și mai aducea aminte în sala de judecată, potrivit stiripesurse.ro.

“Cine voia să mă vadă la puşcărie, să-şi pună pofta-n cui. Eu puşcărie nu mai fac. Cum să menţin ceva dacă eu uitasem? La câte informaţii am în capul meu. Am citit acum declaraţiile pe care le-am dat acum zece ani şi mi-am adus aminte. Mi le-am menţinut. Becali îşi menţine declaraţiile făcute şi am scăpat. E articol de lege. Am revenit la declaraţie, mi-am adus aminte şi le-am spus din nou. Ce spun la procuror, spun şi la judecător. La ei se bazează pe documente, nu îl va condamna pe Puiu Popoviciu din cauza mărturiei mele. Am foarte multe pe cap, mai uit şi eu”, a spus Becali.

În ordonanța procurorilor se arată că, în cauză, există date și probe care conturează următoarea stare de fapt:

Omul de afaceri Becali George a fost audiat în calitate de martor, în zilele de 27 octombrie 2014 și 15 februarie 2016, în dosarul 9577/2/2012 al Curții de Apel București – Secția I Penală. În aceste împrejurări, Becali George a prezentat declarații care contravin probelor administrate în cauză, contravin propriilor declarații date în cursul urmăririi penale și aspectelor pe care acesta le cunoștea. Becali George, suspect în prezenta cauză, a avut o atitudine omisivă de ascundere, de trecere sub tăcere a faptelor cu caracter esențial, cu eficiență probatorie, concludente și pertinente în cercetarea și soluționarea cauzei, cu scopul vădit de a îngreuna aflarea adevărului, tragerea la răspundere penală, de a induce în eroare instanța de judecată, împrejurări de natură a ușura situația juridică a inculpaților cercetați în dosarul aflat pe rolul instanței anterior amintite.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.