DNA rade tot! Candidatul liberal la Ploiesti, suspect intr-un dosar privind abuz in serviciu si luare de mita

DNA rade tot! Candidatul liberal la Ploiesti, suspect intr-un dosar privind abuz in serviciu si luare de mita

DNA rade tot! Candidatul liberal la Ploiesti, suspect intr-un dosar privind abuz in serviciu si luare de mita

by March 24, 2016 0 comments

Senatorul PNL Andrei Volosevici este acuzat de procurorii DNA Ploieşti de abuz în serviciu şi luare de mită, fapte comise în mandatul de primar din perioada 2008-2012 în legătură cu finanţarea echipei FC Petrolul Ploieşti, au declarat surse judiciare citate de Agerpres.

Dacă este pus oficial sub urmărire pentru aceste fapte, Volosevici nu mai poate candida din partea PNL la Primăria Ploieşti, potrivit criteriilor de integritate ale liberalilor.

Volosevici s-a prezentat, miercuri dimineaţă, la sediul DNA Ploieşti, fiind citat în calitate de suspect, iar la ieşire a declarat că nu se consideră vinovat.

“Este o procedură începută, o să vin să mai dau declaraţii. În momentul ăsta sunt suspect. (…) Sunt nişte lucruri pe care trebuie să le demonstrez prin probatorii. (…) Din punctul meu de vedere, nu (nu sunt vinovat- n.r.) şi voi încerca să demonstrez pentru că nu am de ce să mă ascund”, a declarat Volosevici.

Anterior, în acest dosar au fost audiaţi, în calitate de martori, consilierii locali din mandatul său.

Fostul primar al Ploieştiului Iulian Bădescu, cel care a câştigat alegerile în 2012 din partea PSD în defavoarea lui Volosevici, a fost trimis în judecată anul trecut de procurorii DNA Ploieşti într-un alt dosar referitor la premierea echipei FC Petrolul Ploieşti din fonduri de la bugetul local.

Andrei Volosevici a fost primar al Ploieştiului din partea PDL, în mandatul 2008-2012, iar în toamna lui 2012 a fost ales senator într-un colegiul din Ploieşti. De asemenea, Volosevici candidează la alegerile din iunie pentru un nou mandat de primar al Ploieştiului din partea PNL.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.