Profesori universitari de renume cer organizarea referendumului de revizuire a Constituției

Profesori universitari de renume cer organizarea referendumului de revizuire a Constituției

Profesori universitari de renume cer organizarea referendumului de revizuire a Constituției

by March 25, 2016 0 comments
Campania Coaliției pentru Familie, de revizuire a Constituției în vederea protejării familiei tradiționale, este susținută și de șase profesori universitari de renume, scrie activenews.ro.
Conform sursei, Prof. univ. dr. Constantin Cucoș (Director al Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea “Al. I. Cuza” Iași), Prof. univ.dr. Teodor Sâmbrian, Prof. dr. Mircea Gelu Buta, Prof. Univ, Dr. Mihai Carp-Cărare, Prof. Univ. Adrian Opre și Prof.Dr. Costea Munteanu (A.S.E. București) au semnat o declarație de susținere a revizuirii art. 48 (1) din Constituția României pentru protejarea familiei și solicită parlamentarilor și membrilor Guvernului să adopte propunerea legislativă și să organizeze cât mai curând referendumul de revizuire a Constituției.
“Căsătoria reprezintă unicul mod autentic de a întemeia o familie, întrucât are la bază angajamentul soților de a trăi împreună într-o atmosferă de respect reciproc și de responsabilitate față de copiii care provin din aceasta. Atunci când un bărbat și o femeie se căsătoresc, o fac pentru că își doresc să se unească pentru totdeauna în cea mai de preț taină a vieții lor și să întemeieze împreună o familie. Protejarea, deci, a căsătoriei dintre un bărbat și o femeie și a relațiilor care îi leagă pe tată, mamă și copil este esențială pentru orice națiune și pentru orice stat”, se spune în declarația trimisă sursei citate.
Citiţi mai multe pe http://www.activenews.ro/stiri/Sase-profesori-universitari-de-renume-cer-Parlamentului-si-Guvernului-sa-organizeze-cat-mai-curand-referendumul-de-revizuire-a-Constitutiei-Familia-se-intemeiaza-pe-casatoria-liber-consimtita-intre-un-barbat-si-o-femeie-131499
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.