Adevărul gol-goluţ spus de un deputat german. SUA au nevoie de ”vasali docili” precum România

Adevărul gol-goluţ spus de un deputat german. SUA au nevoie de ”vasali docili” precum România

Adevărul gol-goluţ spus de un deputat german. SUA au nevoie de ”vasali docili” precum România

by April 1, 2016 0 comments

Statele Unite încearcă să creeze impresia unei ameninţări din partea Rusiei pentru suplimentarea prezenţei militare în Europa de Est şi pentru menţinerea tensiunilor, iar în acest sens au nevoie de “vasali docili” precum România şi alte ţări, acuză un deputat german într-un interviu acordat Sputnik, scrie mediafax.ro.

Conform sursei, Statele Unite încearcă să creeze impresia unei “ameninţări” din partea Rusiei pentru a putea suplimenta prezenţa militară în Europa, acuză Alexander Neu, un deputat german de extremă-stânga, într-un interviu acordat agenţiei ruse Sputnik, atribuind Washingtonului practici specifice Războiului Rece.

“Ţinând cont de informaţiile publicate în presă, o suplimentare a efectivelor americane în Europa este prevăzută în anul 2017. Dacă Rusia ar fi cu adevărat atât de agresivă, mă întreb de ce Statele Unite adoptă atât de târziu astfel de acţiuni. În cazul în care imensa ameninţare reprezentată de Rusia există real, aşa cum încearcă Statele Unite să ne convingă, suplimentarea trupelor ar trebui să aibă loc mult mai devreme. Această contradicţie arată că nu este vorba de o ameninţare a Rusiei, ci că Statele Unite încearcă să creeze o ameninţare imaginară şi să consolideze rusofobia în Europa”, afirmă Alexander Neu, membru al formaţiunii de extremă-stânga Die Linke şi membru al Bundestagului, Camera inferioară a Parlamentului german.

Citiţi mai multe pe http://www.mediafax.ro/externe/deputat-german-statele-unite-vor-mentinerea-tensiunilor-cu-rusia-si-au-vasali-docili-precum-romania-15189324

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.