Patronul de la Hexi Pharma a murit in conditii suspecte. ” Existau conditii pentru luarea unor masuri preventive”

Patronul de la Hexi Pharma a murit in conditii suspecte. ” Existau conditii pentru luarea unor masuri preventive”

Patronul de la Hexi Pharma a murit in conditii suspecte. ” Existau conditii pentru luarea unor masuri preventive”

by May 23, 2016 0 comments

Patronul Hexi Pharma si-a pierdut viata duminica seara intr-un grav accident rutier produs in Ilfov, in localitatea Buftea, pe soseaua dintre laboratorul Unilab, situat in apropierea locuintei lui Condrea, si fabrica Hexi Pharma, in timp ce se indrepta spre locuinta fostei sale sotii, de unde urma sa o ia pe fiica sa in varsta de 10 ani, scrie Tolo.ro.

Dan Condrea divortase in anul 2009 de sotia sa, Laura, pe care o cunoscuse in 1994, la Facultatea de Medicina.

In acest week-end, fiica in varsta de 10 ani a cuplului ramasese la fosta sotie a lui Condrea.

Dupa-amiaza, perioada de vizita la mama se incheia si fosta sotia il astepta sa vina sa o ia pe fiica sa.

“Condrea n-a aparut si chiar ne intrebam ce se intimpla”, a marturisit fosta sotie unor prieteni.

“La un moment dat, la usa a aparut soferul lui de la firma, un tip ciudat care lucrase inainte intr-o institutie de forta”, a povestit fosta sotie amicilor. “Noi ne uitam la desene animate, nu stiam ce s-a intimplat. Soferul nu ne-a spus, mai bine, ca a protejat-o pe fetita”, a incheiat fosta sotie.

Intrebata de prieteni daca Dan Condrea era depresiv, Laura, care a avut multe conflicte cu el, depunind plingeri a raspuns: “Nu era genul care sa se omoare, ci genul care te omora el pe tine. Daca e sinucidere, l-au impins sa faca asta!”

Dan Condrea era un sofer experimentat, “mergea tare si bine, facea si karting”, a marturisit un angajat al Hexi Pharma.

Opelul in care se afla Dan Condrea era o masina din 2010, cumparata de el pentru tatal sau, acesta fiind fondatorul afacerii Hexi Pharma. Tatal lui Condrea a murit in anul 2011.

“Stati linistiti ca nu o sa mai lucrez in domeniu!”, a fost unul dintre ultimele sms-uri pe care Dan Condrea l-a dat unui angajat Hexi Pharma.

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat ca patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi urmat sa fie audiat luni in dosarul privind dezinfectantii diluati si ca “s-ar fi intamplat mai multe lucruri”, informatii pe care Dan Condrea le-ar fi stiut, informeaza Mediafax.

“In ultimele cateva zile organele judiciare, sub coordonarea procurorilor, au ridicat mai multe documente, contracte de vanzare-cumparare incheiate de fima cu spitalele din Bucuresti si din imprejurimi. Astazi se putea evalua si se va evalua care este prejudiciul in acest caz”, a spus Lazar

“Era imineanta chemarea celui in cauza pentru a i se aduce la cunostinta invinuirea. Se puteau lua masuri preventive. Exista indicii ca astazi urma sa fie audiat si se puteau intampla mai multe lucruri. Cei implicati in cauze stiu intotdeauna ce urmeaza sa se intample”, a adaugat procurorul general la sediul Parchetului General.

De asemenea, Lazar a confirmat ca dosarul accidentului va fi preluat de Parchetul Inaltei Curti, sectia penala.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<