Victor Ponta ar putea ajunge al treilea om in stat

Victor Ponta ar putea ajunge al treilea om in stat

Victor Ponta ar putea ajunge al treilea om in stat

by May 4, 2016 0 comments

Surse parlamentare au declarat pentru EVZ că peste 120 de deputați PSD au semnat o listă de susținere a lui Victor Ponta pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților. Victor Ponta a acceptat oferta și urmează să anunțe oficial mâine, împreună cu Liviu Dragnea, la Slatina.
Printre cei care se opun ca Victor Ponta să fie președintele Camerei Deputaților, se numără Valeriu Zgonea și Marcel Ciolacu, Mihai Tudose, Gabriel Vlase, Florin Iordache, Angel Tâlvăr, Sorin Grindeanu și Florin Pâslaru.

Liderul deputaţilor PSD, Florin Pâslaru, a trimis, ieri, conducerii Camerei Deputaţilor, cererea de revocare a lui Valeriu Zgonea. Surse din partid au explicat EVZ că schimbarea efectivă a lui Zgonea va avea loc săptămâna viitoare când PSD, UNPR și ALDE își vor mobiliza toţi parlamentarii.

Potrivit Regulamentului Camerei Deputaţilor, modificat în 2015 chiar la iniţiativa lui Valeriu Zgonea, președintele acestui for poate fi revocat doar la solicitarea grupului parlamentar din care acesta face parte. Găselniţa era menită să-l apere pe Valeriu Zgonea de o tentativă de revocare din partea Opoziţiei, PNL fiind lăsat la acea vreme în imposibilitatea de a-l schimba pe acesta.

Sursa: evz.ro

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<