Ce cod folosim la Netbet pentru cel mai mare bonus la pariuri?

Ce cod folosim la Netbet pentru cel mai mare bonus la pariuri?

Ce cod folosim la Netbet pentru cel mai mare bonus la pariuri?

by June 29, 2016 0 comments

Agenția de pariuri online NetBet (D. ONJN 927 / 24.06.2015) propune un bonus atrăgător prin intermediul comunității pariorilor din România. În cele ce urmează îți voi explica ce cod trebuie să folosești pe site-ul operatorului, la înregistrare, pentru a obține cel mai mare bonus la pariuri sportive.

Cum încasez bonusul exclusiv în valoare de 100% până la 350 RON?

În mod obișnuit, un pasionat care accesează site-ul agenției poate primi un bonus de bun venit în valoare de 50%, până la maximum 200 RON. Adică, spre exemplu, dacă un parior depune 350 RON, va avea în cont 475 RON pentru a juca la pariuri.

Însă prin oferta exclusivă oferită de NetBet în colaborare cu PariuriX.com, poți beneficia de un bonus de 100% până la 350 RON!

pariurix - ancheteonline.ro

Accesând bonusul exclusiv și depunând 350 RON, vei avea în mod instantaneu în cont nu mai puțin de 700 RON! Mai multe detalii despre această promoție găsești AICI.

 

Despre NetBet în România

Operatorul din Malta activează în industrie de la începutul anilor 2000, iar până în anul trecut, a avut ca piață de desfacere Marea Britanie, Franța și câteva alte țări ale căror limbi oficiale sunt franceza sau engleza. O necunoscută pentru cei mai mulți dintre România, NetBet a fost prima agenție care a obținut noua licență temporare de funcționare pe teritoriul țării noastre (în data de 24 iunie 2015).

Imediat după obținerea licenței, NetBet a lansat o campanie de promovare extrem de diversificată și bine pusă la punct. Dan Petrescu, fost internațional și stelist, a fost angajat ca ambasador al brandului în România. Și mai mult decât atât, Super Dan le oferă microbiștilor ponturi din Liga 1 și Liga Campionilor, chiar pe site-ul agenției.

NetBet a dorit să se asocieze cu cei mai buni, fapt pentru care operatorul maltez a început și un parteneriat cu cea mai titrată echipă din istoria fotbalului românesc. Însă Steaua București nu a fost folosită doar o platformă de publicitate. Agenția organizează diverse concursuri interesante care presupun câștigarea unor bilete la meciurile roș-albaștrilor, dar și alte evenimente speciale, cum ar fi un concurs de lovituri de la 11 metri, organizate chiar pe stadion, în pauzele meciurilor.

Platformă dedicată românilor

Pe lângă site-ul tradus complet în limba română, utilizatorii au acces și la suport, tot în limba maternă. Operatorii live-chat vă stau la dispoziție în limba română preț de peste 13 ore în fiecare zi, pentru a vă ajuta sau a vă rezolva orice problemă sau nelămurire.

Oferta evenimentelor este una cât se poate de bogată, care propune nu mai puțin de 100 de tipuri de pariuri la meciurile importante din campionatele puternice ale Europei.

Interfața paginii web este extrem de ușor de folosit, atât de către începători cât și de către cei mai experimentați dintre pariori. Metodele de plată acceptate cuprind și card credit/debt, Skrill, Neteller, Paysafecard și Bitcon.

Forumul de discuții despre NetBet al comunității pariorilor din România vă așteptă cu sugestii, nelămuriri și orice fel de întrebări sau păreri la următoarea adresă: https://pariurix.com/discutii/netbet-rezolvare-probleme-discutii-i-pareri-55636.html

Dacă vă confruntați cu orice fel de problemă, acesta este locul potrivit pentru a primi ajutor și feedback din partea celor mai experimentați membri ai forumului.

PariuriX.com – Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.