Oare, au vazut alt film? Vasile Blaga: PNL a obtinut cel mai bun scor de dupa 1990

Oare, au vazut alt film? Vasile Blaga: PNL a obtinut cel mai bun scor de dupa 1990

Oare, au vazut alt film? Vasile Blaga: PNL a obtinut cel mai bun scor de dupa 1990

by June 6, 2016 0 comments

La o zi după alegerile locale în care liberalii au înregistrat un eşec pe linie în Capitală, copreședintele partidului Vasile Blaga a anunţat că PNL a obținut la aceste alegeri locale cel mai bun scor după 1990. Totodată, Alina Gorghiu a precizat că Predoiu a preferat să vină singur în faţa camerelor, duminică seara, după exit poll-uri, adăugând că acesta nu a fost abandonat de liderii partidului, în asumarea înfrângerii la Capitală. Reamintim că astăzi, Cătălin Predoiu, președinte al PNL București și candidat al partidului la postul de primar al Capitalei și-a depus astăzi mandatul de președinte al filialei locale.

Alina Gorghiu şi Vasile Blaga au susţinut o conferinţă de presă la ora 16.00, Blaga adăugând că rezultatul scrutinului arată cât de corectă a fost decizia fuziunii.

“PNL a obținut la aceste alegeri locale cel mai bun scor al lui după 1990. (…). Le mulțumesc celor care au avut încredere în PNL, dar și candidaților”, a afirmat Blaga.

El a spus că, după numărătoarea făcută de 91% din organizații, PNL a obținut 31% la votul politic la consilii județene și peste 1.000 de mandate de primar.

“Am reușit să reconstruim dreapta. Nu a fost ușor, infirmând toate pronosticurile celor care nu aveau încredere”, a susținut Blaga.

În privința alegerilor din București, el le-a mulțumit lui Cătălin Predoiu și celorlalți candidați pentru că au avut programe și soluții “serioase”.

 

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.