Actorul Mihai Mălaimare și-a dat demisia din UNPR: ”Am fost un dobitoc”

Actorul Mihai Mălaimare și-a dat demisia din UNPR: ”Am fost un dobitoc”

Actorul Mihai Mălaimare și-a dat demisia din UNPR: ”Am fost un dobitoc”

by July 15, 2016 0 comments

Actorul Mihai Mălaimare și-a anunțat demisia din UNPR, printr-un mesaj postat pe Facebook în care afirmă că regretă decizia de a se înscrie în acest partid.

”In urma cu ceva timp, din motive pe care nu are rost sa le mai explic am intrat in UNPR. Aveam eu niste explicatii, nu mai are rost sa mi le amintesc. Cand am intrat nici nu ajunsesem bine acasa ca au si chemat jurnalistii si au dat un comunicat strasnic, iata ce achizitie au facut, bla,bla,bla… Aud ca au batut mana cu alde Basescu si nu oricum ci prin absorbtie, adica au recunoscut ca de fapt sunt un partid oarecare. Le-am trimis demisia mea prin posta electronica dar niciun comunicat nu am auzit sa fi dat, adica iata cine ne-a parasit, asta este, mergem inainte. Nimic. Adevarul este ca in politica romaneasca asa merg treburile, chiar nu are rost sa mai vorbim. La urma urmelor, vorba lui Caramitru: “ba, ce bip te-ai bagat in partidul asta?” lucru absolut corect si pentru care declar in gura mare, precum celebrul clasic de acum : am fost un dobitoc!”, a scris actorul pe Facebook.

Marele actor de teatru și film Mihai Mălaimare s-a înscris, în 2015, în Uniunea Națională pentru Progresul României. Mihai Mălaimare se alătura, astfel, actorilor Vasile Muraru și Alexandru Arșinel.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.