Ce spune Tudy, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, din noua calitate de viceprimar al Capitalei

Ce spune Tudy, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, din noua calitate de viceprimar al Capitalei

Ce spune Tudy, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, din noua calitate de viceprimar al Capitalei

by July 7, 2016 0 comments

Tudor Tim Ionescu, devenit cunoscut in presa de scandal sub porecla “Tudy”, a facut joi primele declaratii ca viceprimar al Capitalei. Tanarul promovat de partidul lui Calin Popescu Tariceanu, ALDE, spune ca a absolvit cursurile a 3 facultati (comert international si stiinte politice) si a facut doua masterate la Bruxelles (politica comparata si studii europene). El se declara preocupat mai ales de “relatiile internationale si Uniunea Europeana” si spune ca “Nu vin deloc din zona mondena, imi pare rau sa va dezamagesc aici”.

Ales viceprimar in sedinta de joi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, “Tudy” a declarat ca Bucurestiul este un oras deficitar la capitolul “pet friendly” si a tinut sa sublinieze ca nu va oferi informatii despre viata personala, adaugand ca nu este “o persoana care vine din zona mondena”.

“Suntem deficitari in ce priveste conceptul acesta al orasului “pet friendly”. Este ceva ce imi doresc sa dezvolt impreuna cu colegii mei. Cainii comunitari reprezinta o problema – nu as spune acum, neaparat, din perspectiva numarului – dar a modului in care sunt tratati”, a spus el, precizand ca are un boxer, cu care a participat la concursuri.

“Nu trebuie sa va spun ca UE trece printr-un moment foarte dificil, un mare semn de intrebare fiind legat de motivul existentei sale, dupa referendumul din Marea Britanie. Eu si colegii mei ne vom dedica eforturile pentru a cladi nu numai Capitala, dar si pentru a cladi Uniunea Europeana un pic si in Bucuresti”, mai spune el.

Pe de alta parte, intrebat fiind daca imaginea ii va fi afectata de faptul ca “vine din zona mondena”, Tudor-Tim Ionescu a raspuns: “Munca mea este cea pe care o vedeti aici. Nu vin deloc din zona mondena, imi pare rau sa va dezamagesc aici. Nu am discutat niciodata – poate o sa lamurim si acest aspect – la mine lucrurile au fost simple de la inceput. Viata mea personala nu o discut si aici se inchide orice.”

Tudor Ionescu a mai spus ca activitatea de antreprenor i-a permis sa vorbeasca cu multi oameni, din diverse categorii, despre problemele care ii afecteaza: “De cinci ani de zile, aproximativ, sunt antreprenor, in zona vinurilor. (…) Acest lucru mi-a permis sa iau legatura cu foarte multe persoane, unul din punctele de vanzare fiind in inima municipiului Bucuresti, in Piata Obor: 40.000 de oameni care circula pe acolo zilnic si cu care am putut sa discut si sa interactionez de-a lungul a cinci ani.”

 

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<