Mident Style: Implanturile scurte și reducerile lunii iulie

Mident Style: Implanturile scurte și reducerile lunii iulie

Mident Style: Implanturile scurte și reducerile lunii iulie

by July 5, 2016 0 comments

Revenim în atenția cititorilor noștri cu informații noi despre Mident Style și anume,  implanturile scurte.

Continuăm să răspundem la întrebările dvs: „de ce sa folosim implantul scurt, care sunt avantajele acestuia si ce reduceri ne poate oferi Mident Style luna aceasta  pentru cei care ne dorim sa avem un zambet frumos.„

Dr.Ourfali Mahmoud, medic  specialist chirurgie și implantologie orală din cadrul clinicii  Mident Style, descrie, in detaliu, beneficiile implanturilor scurte:

”Implanturile scurte sunt implanturi cu lungime redusă care oferă un avantaj  pacienților cu cantitate osoasă redusă în plan vertical, adică pacienților cu înălțime osoasă redusă .

Atrofiile osoase masive care împiedică inserarea implanturilor din cauza formațiunilor anatomice învecinate (nervul alveolar, sinusul maxilar, fosa nazală), se tratau înainte, prin  intervenții chirurgicale de corectare cu blocuri osoase recoltate din alte zone donatoare al organismului (intervenții chirurgicale complicate), care însemnau  o perioadă lungă de vindecare, dar și posibilitatea de a apărea tot fel de complicații. Acest lucru a dus la o adevărată revoluție în stomatologie, prin crearea implantului scurt.

În clinica noastră vă prezentăm un sistem de implant premium short-implant care a fost conceput de  o firmă din Statele Unite ale Americii, în urmă cu 30 ani. Americanii au venit cu o variantă de implant cu lungime de 8 mm, în timp ce în  lumea intreaga se foloseau implanturi cu lungimile  cuprinse între 12-18 mm.
Astăzi toate firmele copiază acest sistem și s-a ajuns la lungimea de 6-8 mm, doar că acesta nu este permis să fie folosit singur, ci trebuie să fie introdus într-o lucrare protetică.
Implantul folosit de clinica noastră are o  lungime de minim 5mm și este permis să fie folosit ca un implant cu coroană individuală.
Experiența  producătorului de 30 de ani, în acest fel de implant, a adus multe avantaje pe care multe firme de pe piață nu au putut încă să le atingă și toți încearcă să copieze câte ceva de la acest sistem.

Avantajele tipului de short- implant folosit în clinica Mident Style sunt :

  1. poate fi inserat când înălțimea crestei osoase este redusă,
  2.  este minim invaziv, frezarea în os fiind mai redusă,
  3. închiderea perfectă între bontul protetic și implant (risc de complicație mai redus),
  4. poate fi folosit ca un singur implant cu o singură coroană fără să fie nevoie să fie introdus într-o lucrare protetică”.

În cadrul clinicii noastre, pacienții  care  doresc  efectuarea unei lucrări ce implică inserarea de implanturi, beneficiază  luna aceasta de consultație și plan de  tratament,  gratuite.

Pentru cei care doresc să-și facă o programare, clinica Mident Style vă așteaptă în: Șos. Colentina nr.16, Bloc IRIS (A2), Complex Rose Garden sau la nr. de telefon: 021.380.26.37, fax: 0722.452.975, email: contact@midentstyle.ro.

Mident Style vă așteaptă într-un cadru elegant și profesionist cu servicii de buna calitate.

 

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<