Care sunt interesele imobiliare din spatele investiției Ministerului Sănătății în construirea de noi spitale

Care sunt interesele imobiliare din spatele investiției Ministerului Sănătății în construirea de noi spitale

Care sunt interesele imobiliare din spatele investiției Ministerului Sănătății în construirea de noi spitale

by August 24, 2016 0 comments

Guvernul a aprobat azi planul imobiliar al ministrului al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, fost şef la Ministerul Finanţelor pe proiecte imobiliare viitoare, fost broker de imobiliare la banca Erste din Viena, fost broker de imobiliare la banca Volksbank din Viena, fost broker de imobiliare la banca Dexia din Viena, scrie economica.net. E firesc, aşadar, potrivit formării sale, să se ocupe, ca ministru al Sănătăţii, de scris caiete de sarcini decât de criza citostaticelor, care e în desfăşurare chiar acum, dar despre care nu vorbeşte nimeni. Să nu-l supere pe Mesia.

Adus cu mandat să facă două spitale noi în România, Vlad a găsit o piaţă virgină în sectorul ăsta imobiliar. Şi pentru că e virgină, e uşor de prostit de un Mesia care salvează toţi copiii din România. Un tânăr bancher vienez care era lăudat că a făcut cândva contrabandă cu citostatice şi a salvat românii de cancer, când statul român nu mai putea, o dată ajuns ministru, bagă sub preş o criză a citostaticelor pentru că rolul lui adevărat în acest guvern e să mijlocească un contract imobiliar, care cel mai probabil va costa un miliard de euro, între statul român şi foştii săi clienţi din Viena.
Iată, pe scurt, planul. Sub umbrela atractivă “facem spitale noi în parteneriat public-privat. Astea vechi au nosocomiale în ziduri. Nu muriţi ca fraierii, doar Vlad vă salvează”, ministrul broker începe un plan de cheltuieli din bani publici de un miliard de euro, care, să fim realişti, nu sunt bani de ciungă, şi care vor ajunge, probabil, în conturile unor firme imobiliare mari cu care Vlad a lucrat la Viena.

Cititi mai mult pe: http://www.economica.net/tunul-imobiliar-al-ministrului-vlad_124349.html#n

 

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.