Echipamentele sportivilor de la Olimpiadă, motiv de percheziții ale procurorilor

Echipamentele sportivilor de la Olimpiadă, motiv de percheziții ale procurorilor

Echipamentele sportivilor de la Olimpiadă, motiv de percheziții ale procurorilor

by August 12, 2016 0 comments

Politistii ridica, vineri, documente de la sediul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman si fac perchezitii la o firma din Capitala, existand suspiciuni ca echipamentele care au ajuns la sportivii ce ne reprezinta la Jocurile Olimpice de la Rio ar fi contrafacute, au declarat surse judiciare, citate de Mediafax.

Politistii ridica documente, vineri, de la sediul COSR, in dosar existand suspiciuni ca articolele de imbracaminte, ajunse la sportivii care ne reprezinta la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, sunt contrafacute.

In aceeasi cauza au loc perchezitii si la o firma din Capitala.

Oficial, Politia Romana anunta ca politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice a Politiei Romane efectueaza perchezitii la o firma banuita de comert cu articole sportive contrafacute si alte trei perchezitii domiciliare pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov.

“Din primele cercetari a rezultat ca firma in cauza ar fi incheiat si derulat relatii contractuale cu autoritati contractante din domeniul activitatilor sportive, furnizand echipamente sportive susceptibile a fi contrafacute. Cercetarile sunt continuate pentru comiterea infractiunilor de contrafacere a unei marci si punerea in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice ori similare, sub supravegherea parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti”,

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.