Filiera nevestelor de la Cotroceni. Cine este pe cale să ajungă șeful SPP

Filiera nevestelor de la Cotroceni. Cine este pe cale să ajungă șeful SPP

Filiera nevestelor de la Cotroceni. Cine este pe cale să ajungă șeful SPP

by August 22, 2016 0 comments

Administratia Iohannis se pregătește să facă o schimbare majoră în vârful serviciilor secrete. „Culmea este ca, la aproape doi ani de la preluarea mandatului de catre Klaus Iohannis, tot prima doamna este cea care pare sa fi pus piciorul in prag, fiind gata sa-si urneasca sotul. Si asta pentru ca la Palatul Cotroceni se vehiculeaza tot mai intens numele celui care se afla momentan in pole-position pentru preluarea conducerii Serviciului de Paza si Protectie”, informează enational.ro.

Este vorba despre Robert Stănciulescu, șeful Centrului de Pregătire Militară de la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

„De altfel, faptul ca este concitadin cu actualul presedinte pare sa fie si principalul punct forte al propunerii acestuia pentru sefia SPP, ca doar nu l-a recomanda faptul ca este absolvent al Institutului de Educatie Fizica si Sport! Insa cum Sibiul nu este un oras chiar atat de mare si doamnele din lumea buna se imprietenesc adeseori la coafor, iata ca suntem pe cale sa asistam la o numire suprinzatoare, care nu ar face decat sa intareasca informatia ca propunerea s-ar face strict pe „filiera nevestelor”. In plus, se pare ca si Paul Jurgen Porr, presedinte al Forumului Democrat al Germanilor si omul care are o influenta majora asupra presedintelui Romaniei a dat aprobator din cap la ideea ca un sibian sa fie propulsat la conducerea SPP. Asa ca se forteaza aceasta numire pentru chiar luna septembrie, desi pe profesionistii din celelalte structuri i-a pufnit deja rasul la auzul stirii ca un „apevist” din provincie va incerca sa sparga „fratia” din servicii”, scrie jurnalistul Cătălin Tache.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<