Victor Ponta, curtat de partidele naționaliste. Fostul premier, invitat în Forța Națională

Victor Ponta, curtat de partidele naționaliste. Fostul premier, invitat în Forța Națională

Victor Ponta, curtat de partidele naționaliste. Fostul premier, invitat în Forța Națională

by September 6, 2016 0 comments

Europarlamentarul român Laurențiu Rebega, mâna dreaptă a lui Marine Le Pen în România, face o invitație-surpriză pentru Victor Ponta.

Rebega a declarat pentru știripesurse.r0 următoarele: „Am văzut că Victor Ponta este invitat într-un alt partid naționalist. Eu îl invit pe Ponta să devină președinte la partidul Forța Națională, singurul partid din România afiliat la Mișcarea pentru Europa Națiunilor și Libertății, cea care întrunește toate partidele patriotice din Europa.”

Întrebat de ce crede că Victor Ponta ar putea fi liderul Forței Naționale, Rebega a răspuns: „Victor Ponta a fost singurul premier care s-a împotrivit unui nou împrumut de la FMI, dând astfel dovadă de patriotism. Să nu credeți că e lucru puțin să te împotrivești FMI, puțini lideri de state au acest curaj.”

Laurențiu Rebega, care este și vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății din Parlamentul European, condus de Marine Le Pen, consideră, în plus, că Victor Ponta ar reprezenta o voce europeană puternică dacă s-ar alătura Forței Naționale, această formațiune fiind în clubul partidelor patriotice din Europa.

„În toată Uniunea Europeană, partidele patriotice sunt în creștere, iar în Austria și în Franța colegii noștri de grup vor câștiga alegerile prezidențiale. Venind la Forța Națională, Victor Ponta ar fi într-o echipă de Champions League, așa cum și-a dorit! În Germania, partidul coleg cu Forța Națională, Alternativa pentru Germania, a învins-o pe Angela Merkel chiar în landul ei de baștină. Aceasta este perspectiva pe care ar avea-o Victor Ponta dacă ar veni la Forța Națională!”, a mai declarat Rebega.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<