Acuzațiile lui Nicușor Dan: Un agent electoral al PSD a primit fonduri din bugetul public

Acuzațiile lui Nicușor Dan: Un agent electoral al PSD a primit fonduri din bugetul public

Acuzațiile lui Nicușor Dan: Un agent electoral al PSD a primit fonduri din bugetul public

by November 3, 2016 0 comments

Liderul USR Nicusor Dan a criticat joi alocarea de fonduri de catre Consiliul General pentru festivalul de dramaturgie Rodica Popescu Bitanescu, afirmand ca aceasta a fost recompensata pentru sprijinul din campania electorala de la alegerile locale. Amintim ca Bitanescu a fost prezenta in studioul Antena 3 ca sustinator al Gabrielei Firea in cadrul unei emisiuni electorale la care a participat si Nicusor Dan. De altfel, cei doi au avut un schimb de replici destul de dur la acel moment.

“Ce am vazut in sedinta de Consiliu General de luni a fost cum un agent electoral al PSD, dna Rodica Popescu-Bitanescu, este recompensata cu fonduri publice pentru activitatea domniei sale. Legat de dna Bitanescu – imi este drga un citat din Caragiale care spune ca ‘cel mai greu lucru pentru un roman care stie sa citeasca este sa nu scrie’. Vedem o incapacitate a Primariei Generale in a derula niste investitii la care s-a angajat si alocarea fondurilor necesare pentru acele investitii intr-o zona de divertisment” a afirmat Nicusor Dan intr-o conferinta de presa sustinuta joi.

Potrivit consilierului USR Roxana Wring, pentru festivalul Rodica Popescu-Bitanescu au fost acordati 216.000 lei, insa piesele de teatru sunt deja montate. “Piesa “Cinci femei in tranzitie” este in repertoriul Teatrului National, este greu de inteles de ce” a fost nevoie de aducerea la Teatrul de Comedie.

Wring a declarat ca prin aceasta alocare “i se multumeste practic dnei Bitanescu pentru sprijinul acordat in campania electorala. Suntem inaintea alegerilor si este mult mai usor sa organizezi festivaluri la care dna Firea sa apara. Noi nu am votat impotriva culturii ci impotriva cheltuirii banilor in mod transparent. Este greu sa castigi voturi prin plan urbanistic zonal”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.