Florin Tripa (PSD): PNL continuă să ducă o campanie murdară(P)

Florin Tripa (PSD): PNL continuă să ducă o campanie murdară(P)

Florin Tripa (PSD): PNL continuă să ducă o campanie murdară(P)

by November 29, 2016 0 comments

„PNL demonstrează încă o dată că nu este capabil să ducă o campanie curată fără a recurge la presiuni politice, elemente grosiere de manipulare şi alte tertipuri aflate la limita legii.”, afirmă secretarul executiv al PSD Arad, Florin Tripa.

Consilierul judeţean este de părere că trebuie făcută o distincţie clară între actul administrativ în sine şi elementul politic, iar cetăţenii nu trebuie să cadă victimă unor jocuri şi calcule politice nefaste iniţiate de dreapta.

„Nu este admisibil ca PNL Arad să exercite presiuni prin aparatul liberal de conducere al Consiliului Judeţean asupra primarilor social-democraţi din judeţ.Iustin Cionca, Sergiu Bîlcea şi Claudia Boghicevici ar trebui să se tempereze în plină campanie electorală şi să nu mai inventeze diverse pretexte ridicole de convocare a edililor PSD din regiune.Deciziile de ordin administrativ nu au nimic de-a face cu campania murdară a PNL, care de la împrăştierea de fiţuici toxice în municipiu şi judeţ şi până la utilizarea microbuzelor şcolare în interes electoral nu se dă în lături de la nimic.Aceasta este şcoala politică şi metodologia de acţiune pe care au deprins-o de la Băsescu, Boc şi evident Falcă, politicieni care au pus umărul serios în ultimul deceniu la ruinarea acestei ţări.”, spune liderul social-democrat Florin Tripa.

(Comandat de Partidul Social Democrat-ARAD, executat de S.C. Som&Com Public Prest SRL, Cod unic de identificare al mandatarului financiar atribuit AEP: 11160007)

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.