Adrian Țuțuianu: Florian Coldea și-a petrecut vacanțele cu Sebastian Ghiță

Adrian Țuțuianu: Florian Coldea și-a petrecut vacanțele cu Sebastian Ghiță

Adrian Țuțuianu: Florian Coldea și-a petrecut vacanțele cu Sebastian Ghiță

by January 25, 2017 0 comments

Adrian Tutuianu, seful comisiei de control SRI, a declarat miercuri ca ancheta interna a SRI a confirmat ca Florian Coldea a fost in vacante cu Sebastian Ghita in insulele Seychelles si in Italia, dar si-a platit cheltuieile. La finalul audierii sefului SRI, Tutuianu a spus ca nu a putut stabili daca facturile sunt reale. El a mai spus ca exista “o problema de raportare deontologica din partea ofiterilor de informarii cand sunt prezenti in excursii cu membri ai comisiei de control, parlamentari, oameni de afaceri”.

Tutuianu a declarat ca seful SRI, Eduard Hellvig, a anuntat ca a dispus elaborarea unui cod deontologic, care va fi public, care sa clarifice conduita unui ofiter SRI in relatie cu terte persoane.

Tutuianu a mai spus ca “trecerea in rezerva a fost considerata oportuna de generalul Coldea”.

Tutuianu a mai spus ca seful SRI a confirmat ca si generalul de brigada Elena Istode a fost in vacante impreuna cu familia politicianului PSD Cristian Rizea, la Nisa si Monaco. Tutuianu a spus ca Istode a fost in aceste vacante in calitate de colega de facultate cu sotia lui Rizea, si ca si-ar fi platit singura cheltuielile. Ulterior, Tutuianu a spus ca generalul SRI Istode ar fi stat in aceste vacante si intr-una dintre proprietatile sotilor Rizea.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.