Liviu Dragnea a rupt demisia în alb a lui Victor Ponta. ” E ceva neserios”

Liviu Dragnea a rupt demisia în alb a lui Victor Ponta. ” E ceva neserios”

Liviu Dragnea a rupt demisia în alb a lui Victor Ponta. ” E ceva neserios”

by March 13, 2017 0 comments

Președintele PSD Liviu Dragnea a avut o reacție nervoasă luni, când a fost întrebat cum comentează declarațiile recente ale lui Victor Ponta. Liviu Dragnea a susţinut că nu se va mai întâlni cu fostul premier, în condiţiile în care este „aglomeraţie” în avion.

„Să discut în fiecare zi despre ce a mai zis unu și altul, eu așa ceva nu mai fac. Doi, nici nu mai am de gând să fac o întâlnire cu Victor, cum propunea să ne vedem în trei, să ne vedem cu el și cu premierul Grindeanu. Din moment ce s-a spus că este prea multă aglomerație în avion, eu zic să nu ne mai înghesuim acolo”, a spus Dragnea.

Fostul premier Victor Ponta a declarat, într-un interviu la Antena 3, că vineri şi-a depus demisia în alb din PSD, dar că nu vrea să plece din partid.

„În ceea ce priveşte demisia domnului Victor Ponta, demisia în alb, aşa cum am spus, am rupt-o pentru că nu mi se pare ceva serios şi chiar nu mai vreau să rămân în aceste jocuri. Victor Ponta este un om de care este nevoie în partid, nimeni nu îl dă afară din partid, dacă vrea să rămână şi să activeze în partid este foarte bine, dacă nu, este decizia dumnealui. Eu nu mai vreau să particip la aceste jocuri”, a reacționat preşedintele PSD.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.